Svensk hållbarhet möter New Yorks skyline: Myrspoven utvald för Skyline-programmet med SACCNY
Hem HÅLLBAR BYGGBRANSCH Svensk hållbarhet möter nu New Yorks skyline: Myrspoven utvald för Skyline-programmet med SACCNY

Svensk hållbarhet möter nu New Yorks skyline: Myrspoven utvald för Skyline-programmet med SACCNY

Publicerat av: Redaktionen

Myrspoven har valts ut och, Johan Brunius, CTO på myrspoven, deltar i det prestigefyllda Skyline-programmet i New York tillsammans med sju andra innovativa svenska företag, Energimyndigheten och den svensk-amerikanska handelskammaren i New York (SACCNY).

Skyline-programmet är en unik möjlighet för dessa företag att nätverka och etablera partnerskap med nyckelaktörer inom den amerikanska fastighetsbranschen.

Som en del av programmet kommer Johan att träffa flera framstående industriledare, potentiella investerare och fastighets ägare för att diskutera hur Myrspovens hållbara lösningar kan integreras på den amerikanska marknaden och nyställda krav på hållbara fastigheter.

Myrspovens framgång med att drifta byggnader på ett hållbart och kostnadseffetkivt sätt i sju länder, däribland Sverige, Norge, Finland, Storbritannien, Tjeckien, Polen och USA, har visat på förmågan att leverera konkreta resultat när det gäller att minska koldioxidavtrycket och energikostnaderna för fastighetsägare. Genom att delta i Skyline-programmet hoppas Myrspoven kunna påskynda sin inverkan genom att skapa nya partnerskap och utöka sin räckvidd på den amerikanska marknaden.

”Under programmet vill vi visa hur myCoreAI kan hjälpa fastighetsägare att minska byggnadsutsläppen för att möta de nya krav som ställs på fastighetsägarna i New York och undvika höga böter. Vår lösning har potential att göra byggnader grönare och bidra avsevärt till den globala hållbarhetsrörelsen”, säger Johan Brunius, CTO på Myrspoven.

Svensk hållbarhet möter New Yorks skyline: Myrspoven utvald för Skyline-programmet med SACCNYGenom att delta i Skyline-programmet försöker Myrspoven positionera sig som ledande inom hållbara byggnadslösningar och etablera sig som en nyckelaktör i den amerikanska fastighetsbranschen. Med svensk innovation i centrum är Myrspoven övertygade om att de kan hjälpa jättarna i New York att uppnå sina hållbarhetsmål och ge ett meningsfullt bidrag till kampen mot klimatförändringarna och minska kostnaderna.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>