Banbrytande internationellt konferensprogram fullmatat med talare från Harvard University, City of London, Lynk & Co m.fl.
Hem Miljö Talare från Harvard University, City of London, Lynk & Co m.fl. ska vara på banbrytande internationellt konferensprogram

Talare från Harvard University, City of London, Lynk & Co m.fl. ska vara på banbrytande internationellt konferensprogram

Publicerat av: Redaktionen

Behovet av ett intelligent, välplanerat och säkert samhälle har aldrig varit större.

Med klimatförändringar, ny teknik och visioner kommer dagens och framtidens stadsbilder se helt annorlunda ut.

Nu presenteras det gedigna internationella konferensprogrammet, där vi utforskar de senaste framstegen inom smart stadsteknik och transportlösningar från revolutionerande branschexperter.

Konferensen är till för dig som arbetar med stadsutveckling och mobilitetslösningar, det är här som framtidens städer tar ett kliv framåt.

Missa inte årets viktigaste mötesplats, där världsledande företag, internationella talare, innovatörer och utövare samlas för att presentera och diskutera framtidens smarta och mobila städer. Stockholm Smart City Conference & Expo och Nordic Mobility Conference & Expo arrangeras den 3-4 maj 2023 på Kistamässan i Stockholm.

Se ett axplock av konferensens föreläsare;

Nicolaie Moldovan, Senior Urban Development Specialist – European Parliament
Theo Blackwell, CDO – City of London
Alain Visser, VD – Lynk & Co
Ramon Gras Alomà, forskare inom stadsutveckling på Harvard University and grundare till Aretian – Urban Analytics and Design i Cambridge, USA.
Jonas Bjelfvenstam, Generaldirektör – Transportstyrelsen

Se hela programmet här
Boka din konferensbiljett till 50% rabatt här

Konferensen kommer beröra konkreta exempel som hur befintliga städer omvandlas och hur nya städer planeras. Fokus är de tekniska lösningar som finns och skapas, hållbarhet för städer, medborgare och klimatet, vilka fallgropar som bör undvikas, hur vi ska tänka och planera för städer som byggs decennier från nu.

“Med tanke på innovationstakten hos företag och entreprenörer, omvärldens vilja att samla data om allt runtomkring oss samt vår vilja att leva hållbart; både teknologiskt och miljömässigt är det otroligt spännande att alla dessa människor väljer att delta på ett och samma event, säger konferenschefen Jenny Lans.

Banbrytande internationellt konferensprogram fullmatat med talare från Harvard University, City of London, Lynk & Co m.fl.“Stockholm och Kista är en otrolig kraft för innovation. Mässan och konferensen ligger helt rätt i tiden och på rätt plats för att skapa förutsättningarna att förverkliga en framtida teknisk smart stad”, säger mässchefen Jennifer Björk.

”Det finns ett behov av att samlas och samtala, inte bara kring lösningar på utmaningar utan hur vi tillsammans skapar en mobil, säker och uppkopplad smart stad för de medborgare som lever i den”, avslutar Jennifer.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>