Vätgaskonferensen 2024 arrangeras på Stockholmsmässan
Hem EVENT Vätgaskonferensen 2024 arrangeras på Stockholmsmässan

Vätgaskonferensen 2024 arrangeras på Stockholmsmässan

Publicerat av: Redaktionen

Den 11–12 december 2024 arrangeras Vätgaskonferensen på Stockholmsmässan – Sveriges största mötesplats för vätgasbranschen som varje år ökar kunskapen om vätgasens roll i energi- och klimatomställningen.

– Näringslivet, myndigheter och politiken behöver mer kunskap om hur vi snabbt kan avsluta fossilberoendet. Vätgas har en nyckelroll i framtidens robusta och hållbara energisystem och jag ser Vätgaskonferensen som en viktig mötesplats där beslutsfattare kan få mer kunskap om hur vi genomför omställningen, säger Markus Wråke, vd på Energiforsk.

Konferensen, som kommer att äga rum på Stockholmsmässan, arrangeras av EnergiforskVätgas Sverige, Energigas SverigeEnergiföretagen och Rise Research Institutes of Sweden, och Centre for Hydrogen Energy Systems Sweden | Luleå tekniska universitet.

Lösningar som skapar förändring

Temat för året är Lösningar som skapar förändring och fokus kommer att ligga på företag och organisationer som gjort faktiska investeringar eller har praktiska erfarenheter och lösningar att dela med sig av. Även forskningsresultat som är av värde för vätgasens utveckling kommer ha en stor roll i programmet. Det kommer att vara en blandning av presentationer, workshops, paneldiskussioner och mingel där målet är att öka kunskapen om vätgasteknik och dess ekonomiska förutstättningar för varierande användingsområden inom olika sektorer samt vätgasens roll från ett systemperspektiv.

I anslutning till konferensen arrangeras i samarbete med Stockholmsmässan en utställning för vätgasbranschens intressenter.

Prenumerera på Energiforsks nyhetsbrev för att få information om när anälan öppnar och när konferensprogrammet finns tillgängligt.

Vätgaskonferensen 2024 arrangeras på StockholmsmässanCitat från deltagare på Vätgaskonferensen 2023:

”Bra bredd från forskning, innovation till praktik och politiskt läge.”
”Fantastiskt med en sådan stor plattform på ett och samma ställe.”
”Knutit många kontakter med potentiella framtida samarbetspartner.”
” Samtalen i pauserna var guld värda!”

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>