Wiser-produkter från Schneider Electric är nu kompatibla med Homey
Hem SCHNEIDER ELECTRIC Wiser-produkter från Schneider Electric är nu kompatibla med Homey

Wiser-produkter från Schneider Electric är nu kompatibla med Homey

Publicerat av: Redaktionen

Smarta hem-produkter tar allt större plats på marknaden och underlättar vardagen för många människor.

För att möjliggöra för sina användare att koppla samman fler enheter har Schneider Electrics smarta hem-system Wiser integrerats i Homey App Store.

Schneider Electrics smarta hem-system Wiser är en flexibel lösning som kontinuerligt uppdateras med nya funktioner.

Systemet möjliggör styrning lokalt eller på distans och användaren kan lägga in sina personliga favoritinställningar och automationer. Förutom att erbjuda produkter och funktioner inom säkert och energihantering i hem finns även produkter och funktionalitet som kan hjälpa användaren få koll på energihantering i hemmet och ge energispartips.

Integrationen av Wiser-enheter i Homey App Store innebär att smarta hem-enheter från Wiser kommer att kunna kombineras tillsammans med smarta hem-enheter från andra producenter. Flertalet enheter från Wiser kan kombineras med andra smarta lösningar från över 1000 olika varumärken, något som underlättar ytterligare för användaren.

Wiser-produkter från Schneider Electric är nu kompatibla med Homey

– Att integrera Schneider Electrics Wiser-produkter med Homey-plattformen är helt i linje med vårt arbete att underlätta vardagen för våra kunder. Med integrationen breddar vi möjligheterna att kombinera smarta enheter av olika fabrikat, säger Mikael Dennbo, produktchef för Wiser på Schneider Electric.

Homey-plattformen stöttar flera Zigbee-enheter som inkluderar några av de mest populära Wiser-produkterna vilket just nu innefattar belysningstyrning, brandvarnare, jalusistyrning och sensorer såsom temperatur- och luftfuktighetssensor samt vattenläckagedetektor. En komplett lista av produkterna går att hitta här. Kompatibla Wiser-produkter fungerar både för Homey- och Homey Pro erbjudandet.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>