Wyld Networks tecknar ett avtal med Novecom för att leverera IoT via satellit på Australiens landsbygd
Hem MILJÖ Wyld Networks tecknar ett avtal med Novecom för att leverera IoT via satellit på Australiens landsbygd

Wyld Networks tecknar ett avtal med Novecom för att leverera IoT via satellit på Australiens landsbygd

Publicerat av: Redaktionen

Sensor-, anslutnings- och dataanalysföretaget Novecom kommer att använda Wyld Connect för att leverera IoT-data (Internet of Things) med hjälp av satellitanslutning i låg jordbana i Australien.

Novecom underlättar hanteringen av miljöövervakning och sensorbaserade nätverk inom gruvdrift, förnybar energi, tillverkning, jordbruk, transport och byggsektorn.

Novecom hjälper företag att förstå sina data och fatta välgrundade beslut genom att minska komplexiteten i datainsamling, analys och rapportering.

Wyld och Novecom kommer inledningsvis att ta itu med kommunikation i yttersta gränsfall i ett storskaligt projekt för vattenövervakning på landsbygden, där satellitanslutning i låg jordbana kommer att leverera data till sensorer utanför räckvidden för nuvarande tillgängliga nätverk.

”Att tillgodose behoven av IoT-anslutningar på större delen av jordens yta är endast möjligt med hjälp av satelliter i låg jordbana”, säger Alastair Williamson, VD för Wyld Networks. ”Vi är mycket glada över att samarbeta med Novecom, ett av Australiens ledande IoT-företag, för att leverera denna uppkoppling.”

Wyld Networks tecknar ett avtal med Novecom för att leverera IoT via satellit på Australiens landsbygd”Uppkoppling är det största hindret för att bygga framgångsrika IoT-nätverk på den australiensiska landsbygden”, säger Jeremy Pola, VD för Novecom. ”Partnerskapet med Wyld Networks kommer att ge oss möjlighet att leverera uppkoppling till de mest avlägsna platserna i Australien.”

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>