Bee Charging Solutions blir Karlskoga Energi & Miljös samarbetspartner inom elbilsladdning
Hem MILJÖ Bee Charging Solutions blir Karlskoga Energi & Miljös samarbetspartner inom elbilsladdning

Bee Charging Solutions blir Karlskoga Energi & Miljös samarbetspartner inom elbilsladdning

Publicerat av: Redaktionen

Bee Charging Solutions har ingått partnerskap med Karlskoga Energi & Miljö och erbjuder en helhetslösning inom laddning till regionens elbilsförare; hemma, på företaget, i fastigheten och längs vägen i Bee´s publika laddnätverk.

Samarbetet mellan Bee Charging Solutions och Karlskoga Energi & Miljö innebär att privatpersoner, företag och fastighetsägare i Karlskoga kommun får tillgång till en smidig helhetslösning för elbilsladdning.

Från och med den 1 juli kommer även Karlskoga Energi & Miljös laddstationer att ingå Bee´s publika laddnätverk som är störst i Sverige. Därmed blir det enklare för elbilsföraren att ladda elbilen i regionen där särskilt väg E18 är en viktig sträcka när man kör längre med elbil.

– Tillsammans med Karlskoga Energi & Miljö fortsätter vi att driva omställningen till e-mobilitet genom att erbjuda attraktiva produkter och tjänster till regionens elbilsförare. Vi ser fram emot samarbetet som även blir ytterligare ett steg i vår målsättning att erbjuda det mest relevanta laddnätverket för våra kunder, säger Fredrik Nordin, CEO på Bee Charging Solutions.

Bee utvecklar sömlösa laddlösningar som tillgodoser det ökande behovet av laddning för elbilar i Sverige. I samarbetet med Karlskoga Energi & Miljö är Bee laddoperatör och står bakom de produkter och tjänster som Karlskoga Energi & Miljö erbjuder sina kunder inom elbilsladdning.

Bee Charging Solutions blir Karlskoga Energi & Miljös samarbetspartner inom elbilsladdning

– Nu kan vi äntligen erbjuda laddning för elbilar i Karlskoga. Sedan tidigare har vi två tankstationer för biogasfordon i Karlskoga och med de nya stolparna vill vi ytterligare bidra i omställningen till en fossiloberoende framtid. Valet av Bee som samarbetspartner kändes naturligt eftersom de är den största laddoperatören, de finns etablerade på flera ställen i regionen och dessutom ägs av energibolag, säger Peter Jarl, Marknadschef på Karlskoga Energi & Miljö AB.

För bästa kundupplevelse kan kunden ladda ner appen Bee Charging för att enkelt kunna hitta till laddstationerna i Bee´s publika laddnätverk. För att ladda behövs en laddbricka från Bee som beställs på bee.se. Till hösten kommer det även att finnas betalningsmöjligheter direkt i appen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>