C4 Energi satsar nu på energilager och batteri för hushåll och företag
Hem ENERGI C4 Energi satsar nu på energilager och batteri för hushåll och företag

C4 Energi satsar nu på energilager och batteri för hushåll och företag

Publicerat av: Redaktionen

C4 Energi tar ännu ett steg mot en mer hållbar framtid genom att nu erbjuda batteri- och energilagerlösningar för både hushåll och företag.

Med ett brett utbud av batterier i olika utföranden och storlekar, kan kunderna dra nytta av ökad självförsörjning och minskade elkostnader.
Maximera solenergin

För dem som redan har solpaneler på taken, är ett batteri det perfekta komplementet. Genom att lagra överskott av solenergi under dagen kan man använda den lagrade energin på exempelvis natten, vilket minskar beroendet av elnätet och resulterar i direkt förnybar energi.

C4 Energi satsar nu på energilager och batteri för hushåll och företagMinskade elkostnader och ökad självförsörjning

C4 Energi’s batterilösningar ger kunderna möjlighet att minska uttaget av el från elnätet, vilket kan leda till betydligt lägre elkostnader, särskilt under perioder med höga elpriser. Dessutom minskar man sitt koldioxidavtryck och stödjer omställningen till ett mer hållbart samhälle.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>