Dahl mark och va lanserar systemet IoThings Collect - en digital plattform för att mäta total vattenförbrukning.
Hem MILJÖ Dahl mark och va lanserar systemet IoThings Collect – en digital plattform för att mäta total vattenförbrukning.

Dahl mark och va lanserar systemet IoThings Collect – en digital plattform för att mäta total vattenförbrukning.

Publicerat av: Redaktionen

Vatten är en livsnödvändig resurs som blir alltmer begränsad i takt med klimatutmaningarna.

Att hushålla med vatten är därför något som alla måste bidra till.

Nu lanserar SGDS Gruppen med Dahl mark och va i spetsen, ett banbrytande system för att hushålla med vatten – IoThings Collect.

Systemet IoThings Collect är en digital plattform för övervakning och insamling av mätvärden. I systemet samlas data om den totala förbrukningen av vatten, från olika källor, och blir därmed en helhetslösning för att övervaka den totala vattenförbrukningen i samhällets infrastruktur samt byggnader som lägenheter, fastigheter och industrier.

Systemet är baserat på en öppen källkod vilken kan kopplas ihop med mätare och sensorer från olika fabrikat. Designen ger en enkel integration där även nya behov, och innovationer, i marknaden enkelt kan integreras. Givetvis är alla kända säkerhetskrav uppfyllda.

Helt kort, med systemet IoThings Collect behövs inga andra system. All vattenförbrukning samlas i ett och samma system.

Dahl mark och va lanserar systemet IoThings Collect - en digital plattform för att mäta total vattenförbrukning.IoThings Collect är utvecklat av SGDS Gruppen och Dahl i samverkan med Saint-Gobain IoT solutions. Tillsammans har man identifierat behoven i samhället och definierat en optimal lösning som ger ett helhetsperspektiv.

SGDS Gruppen med Dahl mark och va introducerar IoThings Collect på mässan Vatten 2023 i Göteborg den 24 – 26 oktober. Under mässan kommer Dahl mark och va att demonstrera systemet med stöd av bolagets egna flödesspecialister.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>