LOGITECH UTÖKAR DESIGNED FOR MAC-PORTFÖLJEN MED MX ANYWHERE 3S FOR MAC FÖR SÖMLÖS INTEGRATION MED APPLES EKOSYSTEM
Hem HÅLLBAR UTVECKLING Logitech utökar designed for Mac-portföljen med MX anywhere 3S for MAC för sömlös integration med Apples Ekosystem

Logitech utökar designed for Mac-portföljen med MX anywhere 3S for MAC för sömlös integration med Apples Ekosystem

Publicerat av: Redaktionen

Logitech lanserar musen MX Anywhere 3S for Mac med syfte att förbättra upplevelsen för Mac-användare.

Designed for Mac-produkterna är skräddarsydda för att förbättra prestanda, produktivitet och komfort vid skrivbordet, och tillgodose de olika behoven hos användare som använder sig av macOS och iPadOS, i färger som kompletterar Apples ekosystem.

– ­Logitech har åtagit sig att leverera innovativa, användarcentrerade lösningar som sömlöst integreras med Apples ekosystem och är designade med hållbarhet i åtanke. Med fokus på att optimera arbetsflöde, produktivitet och komfort ger vår Designed for Mac-portfölj Apple-användare möjlighet att släppa loss sin kreativa potential hela dagen vid skrivbordet utan att tumma på kompatibiliteten med Mac eller utseende, säger Delphine Donné, vice vd och general manager för Personal Workspace Solutions på Logitech.

MX Anywhere 3S for Mac är en kompakt mus designad för Mac som erbjuder ultrasnabb scrollning, med tysta klick och snabb, exakt 8K-spårning på vilken yta som helst. Musen är integrerade i ett enhetligt ekosystem via appen Logi Options+.

Ett hållbart alternativ

LOGITECH UTÖKAR DESIGNED FOR MAC-PORTFÖLJEN MED MX ANYWHERE 3S FOR MAC FÖR SÖMLÖS INTEGRATION MED APPLES EKOSYSTEM

Logitech strävar efter att designa varje ny generation av produkter med ett lägre koldioxidavtryck än den tidigare. Användare kan nu förbättra sitt Apple-ekosystem med Logitech-enheter som är designade i linje med DfS-principerna (Design for Sustainability). Det innebär att alternativa material som återvunnen plast har använts istället för ny plast, för att förbättra cirkulariteten och minska produktens koldioxidavtryck. Plastdelarna i den nya produkten i Logi för Mac-portföljen inkluderar upp till 78% Next Life-plast. Med lanseringen har MX-serien helt övergått till att använda återvunnen plast (PCR-plast), vilket går i linje med Logitechs engagemang för hållbarhet.

Pris och tillgänglighet

MX Anywhere 3S for Mac finns tillgänglig i färgerna pale grey och space grey från och med maj 2024 på logitech.com och hos utvalda återförsäljare till ett rekommenderat försäljningspris om 1099 SEK.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>