Marlons måleri främjar miljön genom att uppmuntra kunderna att välja rätt målarfärg
Hem MILJÖ Marlons måleri främjar miljön genom att uppmuntra kunderna att välja rätt målarfärg

Marlons måleri främjar miljön genom att uppmuntra kunderna att välja rätt målarfärg

Publicerat av: Redaktionen

Marlons måleri i Stockholm tar sitt miljöansvar på allvar och går nu i spetsen för att uppmuntra kunder att välja rätt målarfärg för att minska klimatpåverkan och samtidigt skapa vackra och hållbara resultat.

Med det ökande behovet av att minska vår påverkan på miljön är valet av målarfärg en enkel, men effektiv väg att göra en positiv skillnad.

Många är omedvetna om hur kemikalier och tillsatser i traditionella målarfärger kan påverka både miljön och hälsan negativt. Men Marlons måleri har tagit steg för att främja miljön genom att erbjuda miljövänliga målarfärger med låg VOC. Genom att göra ett medvetet val kan kunderna bidra till en bättre framtid och samtidigt uppnå önskat resultat.

  • Vi är stolta över att aktivt främja miljön genom att erbjuda miljövänliga alternativ till våra kunder, vi vill göra det enkelt för människor att göra rätt val och påverka positivt. Tillsammans kan vi minska vår påverkan på miljön och skapa en mer hållbar framtid säger Soran Sallar, projektledare på Marlons måleri.
Marlons måleri främjar miljön genom att uppmuntra kunderna att välja rätt målarfärg

Soran Sallar

Bra att veta:

VOC står för ”flyktiga organiska föreningar” på svenska och är kemikalier som finns i målarfärger och andra produkter som kan avge gaser vid rumstemperatur. När dessa gaser utsöndras kan de bidra till att skapa luftföroreningar och påverka både hälsan och miljön negativt. Därför är målarfärger med låg VOC-halt en bättre miljövänligare alternativ då de minskar risken för skadliga effekter.

Trygga aktörer i branschen:

Colorama är en svensk färgproducent som erbjuder ett brett sortiment av färger för både inomhus- och utomhusbruk. Deras produkter kännetecknas av hög kvalitet och god täckförmåga.

Nordsjö är en av Europas ledande färgtillverkare med en stark tradition av hållbarhet och innovation. Deras produkter omfattar allt från vanliga väggfärger till specialfärger för t.ex. golv och tak.

Caparol är en tysk färgtillverkare med fokus på innovativa och miljövänliga lösningar. Deras produkter är kända för att vara mycket täckande och slitstarka, vilket gör dem lämpliga för användning i tuffa miljöer.

Teknos är en finsk färgproducent som erbjuder högkvalitativa färger och beläggningar för trä och metall. Deras produkter är kända för sin hållbarhet och utmärkta skydd mot väder och vind.

Alcro är en svensk färgtillverkare med en stark tradition av kvalitet och innovation. Deras produkter inkluderar allt från vanliga väggfärger till specialfärger för trä och betong, och de är kända för att erbjuda hög täckförmåga och slitstyrka.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>