Move About expanderar i Trollhättan
Hem TRANSPORT Move About expanderar med tre stycken elbilspooler i Trollhättan

Move About expanderar med tre stycken elbilspooler i Trollhättan

Publicerat av: Redaktionen

Move About har sedan flera år tillbaka ett samarbete med Högskolan Väst, Innovatum och Kraftstaden och har tidigare levererat totalt tre stycken elbilspooler i Trollhättan.

Syftet med de befintliga poolerna har varit att öka hållbara transportalternativ inom Innovatum-området.

Tillsammans med det kommunala bostadsbolaget Eidar stärker nu Move About sin närvaro i staden och expanderar ytterligare i Trollhättan.

Move About expanderar i Trollhättan

Attraktivt läge för hållbar mobilitet

Den nya stationen består av två stycken Nissan Leaf (40 kWh) och en Nissan Leaf (62 kWh). Bilpoolen är belägen vid Trollhättan Resecentrum på Bergslagstorget, en attraktiv plats för hållbar mobilitet då hundratals pendlare och resenärer passerar där dagligen. De två olika räckvidderna gör det lätt att hitta ett bra alternativ för sin resa, oavsett om behovet är stadskörning, en weekendresa eller längre turer.

– Läget är såklart väldigt viktigt när vi ställer ut nya poolbilar. Att kunna erbjuda delade elbilar vid en så pass central och strategisk plats som resecentrum i Trollhättan gör vårt erbjudande attraktivt för både invånare, pendlare och genomresande, säger Peter Aldby, Country Manager på Move About.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>