ORA gör Sverigepremiär på eCarExpo i Stockholm och visar dessutom smakprov på kommande elbilsmodeller
Hem TRANSPORT På eCarExpo i Stockholm gör sverigepremiär ORA och visar dessutom smakprov på kommande elbilsmodeller

På eCarExpo i Stockholm gör sverigepremiär ORA och visar dessutom smakprov på kommande elbilsmodeller

Publicerat av: Redaktionen

eCarExpo i Stockholm 3-5 februari 2023 gör ORA premiär som Sveriges nyaste elbilsvarumärke och är dessutom första landet i Europa som startar försäljningen.

ORA kommer väl förberedda med högsta säkerhet vilket de redan har bevisat med 5-stjärnor och ”Best-in-class”, enligt Euro NCAP.

På mässan kommer ORA att erbjuda provkörning av lanseringsmodellen ORA 300 PRO och i montern presentera ORA 400 PRO+ samt visningsbilen The Next ORA.

–     Det finns paralleller med vad som sker i bilvärlden idag till vad som hänt inom den gamla och nya vinvärlden. När de nya vinländerna började ta marknadsandelar till följd av ett effektivare och smartare sätt att framställa bra viner på insåg de traditionella och äldre vinländerna att de måste investera i kunskap och smartare teknik för att hinna i kapp. För att kunna göra detta så krävdes det betydande investeringar i forskning och utveckling. Du ser liknande mönster i dagens bilvärld. Jag skulle därför inte bli förvånad om vi får se de traditionella biltillverkarna från den ”gamla” bilvärlden vända sig till Great Wall Motor (GWM) för att hämta in kunskap och teknik på samma sätt som vinbranschen för att kunna utvecklas. Eller så har detta redan börjat att ske… Under 2022 inleddes nämligen ett joint-venture mellan BMW och GWM. Det beslutades då att den nya elektriska MINI Aceman byggs i samma enhet som ORA. Det säger Linda Ungh, marknadschef för ORA Sverige och fortsätter:

–     ORA är GWM:s yngsta varumärke, grundades 2018 och tillverkar enbart elektriska bilar. ORA representerar framtiden, är skapad för att göra våra liv enklare och är dessutom ett varumärke som utmanar med en färgstark, iögonfallande design plus en vacker interiör.

ORA har haft en stark lansering väl förberedd med bilar hemma för omgående leverans. ORA arbetar tillsammans med trygga och erfarna återförsäljare som står för hög kundservice och kompetens. Dessutom expanderar ORA med fler återförsäljare inom en mycket snar framtid.

ORA gör Sverigepremiär på eCarExpo i Stockholm och visar dessutom smakprov på kommande elbilsmodellerORA har en design som sticker ut interiört, men kanske framför allt exteriört. En färgsprakande uppvisning i design, enkelhet och säkerhet.

Lanseringsmodellen ORA 300 PRO har plats för 5 personer, har ett rymligt baksäte, hög standardutrustning redan i sitt grundutförande och fylld med massor av enkla, smarta funktioner.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>