PE Accounting nu först att automatisera klimatredovisning med GoClimate
Hem MILJÖ PE Accounting nu först att automatisera klimatredovisning med GoClimate

PE Accounting nu först att automatisera klimatredovisning med GoClimate

Publicerat av: Redaktionen

PE Accounting fortsätter sin automatiseringsresa och blir nu först med att erbjuda automatiserad klimatredovisning till sina kunder i samarbete med GoClimate.

I takt med att kraven ökar på företag att klimatredovisa i hela leverantörsledet, så ökar kraven på redovisningssystemen att rapportera korrekta siffror.

PE Accounting nu först att automatisera klimatredovisning med GoClimate

Kalle Nilvér, GoClimate och Olle Rydqvist PE Accounting

Idag rapporterar företag in sin klimatredovisning genom att manuellt mappa tex. resor, utlägg och leverantörsfakturor från sin bokföring. Detta är ett tidskrävande arbete vilket skapar friktion i bolaget och gör att många bolag inte kommer i mål alls.

Nu erbjuder PE Accounting, tillsammans med GoClimate, en automatiserad lösning för att få tillgång till sin klimatredovisning direkt från sin bokföring.

GoClimate hjälper företag att bromsa klimatförändringar och genom att integrera klimatberäkningen in i bokföringen, så kan företagen minska sin påverkan på miljön, främst genom att minska koldioxidutsläppen.

Vi fortsätter vår automatiseringsresa genom att erbjuda klimatredovisning som förenklar för våra kunder, menar Olle Rydqvist, medgrundare på PE Accounting. Det känns fantastiskt att automatisera även klimatredovisningen tillsammans med GoClimate.

Vi kan alla vara med och bidra till en bättre värld, och att erbjuda företag att enkelt få koll på sin klimatpåverkan och därmed ge sitt miljöarbete rätt förutsättningar, känns både meningsfullt för företaget och för vår framtid, säger Kalle Nilvér, medgrundare på GoClimate. Att göra det tillsammans med PE Accounting gör dessutom detta arbete automatiserat och effektivt för alla parter.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>