Nytt företagsnätverk för klimatfrågor
Hem MILJÖ Nytt företagsnätverk för klimatfrågor

Nytt företagsnätverk för klimatfrågor

Publicerat av: Redaktionen

Miljömässig hållbarhet är en allt viktigare drivkraft där Sverige och framförallt Norrland har stora möjligheter att leda utvecklingen.

Flera företag kommer nu tillsammans att starta ett nytt nätverk i klimatfrågor.

Nytt företagsnätverk för klimatfrågor

Teamsmöte med en del av de företag som ingår i Klimatdialogen Örnsköldsvik.

Syftet är att stärka miljö- och klimatarbetet i Örnsköldsvik genom att utbyta erfarenheter och samverka i att ta fram mål och genomföra konkreta lösningar.

– På Övik Energi jobbar vi för samarbeten och leveranser av framtidens lösningar samt att få bidra till en positiv utveckling för Örnsköldsvik. Genom att som i detta nätverk dela goda exempel och ta tillvara modern teknik ökar möjligheterna för det, säger Mattias Lindberg på Övik Energi.

– NP3 Fastigheter arbetar med både kunder och leverantörer för hållbarhet i hela energisystemet. Här går miljöarbetet och ekonomin verkligen hand i hand. Jag ser framemot erfarenhetsutbytet i det nya nätverket och hoppas att vi kan inspirera både varandra och andra att ta nästa steg, säger Magnus Lundberg på NP3 Fastigheter.

Företagsnätverket startas av Övik Energi tillsammans med Backmans Fastighetsutveckling, Eko Bostäder Norr, Högland Såg & Hyvleri, Lättelement, Nordek Fastighetsbolag, NP3 Fastigheter, Regionfastigheter i Västernorrland, Övikshem och Örnfrakt. Nätverket kommer benämnas och arbeta enligt Klimatdialogen.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>