Polarium väljer Advania som ny IT-partner
Hem ADVANIA Polarium väljer Advania som ny IT-partner

Polarium väljer Advania som ny IT-partner

Publicerat av: Redaktionen

Polarium Energy Solutions AB, en ledande utvecklare av energilagring, inleder ett strategiskt IT-partnerskap med Advania.

Samarbetet innefattar hantering av Polariums globala IT-infrastruktur med målet att både stärka och optimera Polariums tekniska förmåga och effektivitet i takt med att bolaget tar en starkare marknadsposition.

I takt med Polariums globala tillväxtresa ser bolaget vikten av att ytterligare stärka sin IT-infrastruktur.

Advanias expertis och omfattande tjänsteutbud positionerar Advania som en ideal partner för att möta dessa behov och stödja Polariums fortsatta framgång.

–   I takt med att Polarium utvecklas till en ledande, hållbar och fullt integrerad energilösningsleverantör har behovet av en IT-partner som kan säkerställa vår kapacitet ökat. Advania är en komplett IT-partner som inte bara förstår våra behov utan delar också våra hållbarhetsambitioner, ett viktigt steg i vår fortsatta utveckling, säger Hanne Nikolaisen, EVP Business Operations & Strategy på Polarium.

Det nya avtalet omfattar hela Polariums IT-infrastruktur, vilket inkluderar allt från säkerhet och molntjänster till managerade IT-tjänster för slutanvändare, för att skapa en sammanhängande, effektiv och säker IT-miljö.

Polarium väljer Advania som ny IT-partner–   Vi är väldigt stolta över att Polarium valt oss som en strategisk IT-partner. Vår expertis inom säker IT-infrastruktur och förmågan att skräddarsy lösningar är kärnan i vårt engagemang att stötta Polariums dynamiska tillväxt. Vi ser att vårt gemensamma engagemang för innovation och hållbarhet, kombinerat med det förtroende som Polarium visar oss, lägger grunden för ett framgångsrikt och långsiktigt samarbete, säger Johan Tilly, Business Area Manager, Managed Services Provider på Advania.

Av Advania

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>