Advania expanderar ytterligare i Storbritannien genom förvärvet av Servium
Hem ADVANIA Advania expanderar ytterligare i Storbritannien genom förvärvet av Servium

Advania expanderar ytterligare i Storbritannien genom förvärvet av Servium

Publicerat av: Redaktionen

  Förvärvet ligger i linje med Advaniagruppens mål att bli den mest attraktiva IT-tjänsteleverantören i norra Europa.

Korta fakta om förvärvet:
  • Advania har förvärvat 100% av aktierna i Servium från ledning och anställda.
  • Advania är en av de ledande IT-tjänsteleverantörerna för SMB marknaden i norra Europa, med verksamhet i Storbritannien, Sverige, Norge, Island, Finland och Danmark.
  • Servium är ett privatägt IT-tjänsteföretag som specialiserar sig på managerade tjänster, IT-inköpsoptimering samt hårdvaru- och mjukvaruförsäljning för att möta kundernas omfattande behov. Företaget är baserat i Chessington och Warrington, Storbritannien.
  • Advania expanderar ytterligare i Storbritannien genom förvärvet av ServiumMed detta förvärv kommer Advania att skala upp sin befintliga verksamhet och stärka sin möjlighet att erbjuda omfattande helhetstjänster till kunder i Storbritannien och Europa.
  • Som ”The tech company with people at heart”  kommer Advania att erbjuda Serviums medarbetare möjlighet att bredda sina karriärmöjligheter och frodas i en decentraliserad tillväxtmiljö.
  • Serviums befintliga kunder kommer att dra nytta av Advanias omfattande portfölj av teknik med digitala transformationstjänster, privata och hybrida molnlösningar, dataanalys och AI, cybersäkerhet, modern arbetsplats samt röst- och affärsapplikationer.

Läs hela nyheten på Advania Group: https://www.advania.com/pressreleases/advania-acquires-servium

Skriven avAdvania

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>