Hem NYHETER Sandra Roos är KappAhls nya hållbarhetschef

Sandra Roos är KappAhls nya hållbarhetschef

Publicerat av: Redaktionen

Sandra Roos är KappAhls nya hållbarhetschef 3

Sandra Roos är KappAhls nya hållbarhetschef. Hon kommer senast från forskningsinstitutet RISE där hon har jobbat som expert på hållbarhetsfrågor inom textilindustrin.

    – Med Sandras gedigna bakgrund inom forskningen skapar vi tillsammans nya möjligheter för vårt viktiga arbete att ställa om till en än mer hållbar affärsmodell, berättar KappAhls vd Elisabeth Peregi.

Sandra Roos har en PhD från Chalmers där hennes avhandling bland annat baserades på egna erfarenheter från besök i leverantörsleden i flera produktionsländer i Asien. Sandra har sedan tidigare samarbetat med KappAhl genom Kemikaliegruppen vid RISE och Mistra Future Fashion, som har haft stort genomslag i textilbranschen.

Sandra Roos har ett stort intresse i hur hållbarhet mäts, kommuniceras och förbättras, och att fånga helheten i alla leden i produktionskedjan.
– KappAhl bedriver ett ambitiöst hållbarhetsarbete och har ett realistiskt förhållningssätt till de viktiga frågorna. Jag har länge följt dem och ser nu fram emot att jobba vidare med de viktiga frågorna tillsammans med mina nya kollegor, berättar Sandra Roos.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>