Vilken ThinkPad ska du välja
Hem HÅLLBAR DIGITALISERING Vilken ThinkPad ska du välja

Vilken ThinkPad ska du välja

Publicerat av: Redaktionen

Lenovo grundades 1984 och är en teknikjätte baserad i Kina. De är främst kända för sina legendariska bärbara Lenovo ThinkPad datorer. ThinkPads är så pass hållbara och högkvalitativa att NASA förlitar sig på dom i sina rymdflygningar. Bärbara datorer i ThinkPad-serien har ett matt svart och kantigt utseende samt en trackpoint i mitten av tangentbordet.

En av anledningarna till varför ThinkPads är så populära är för att de har så få problem och modellfel. De är också lätta att reparera och de flesta reservdelar kan enkelt hittas. Tangentbordet på Lenovos bärbara i företagsmodeller ger också en bättre känsla när du arbetar jämfört med konsumentmodeller. Stora konkava och hållbara tangenter är ergonomiskt och gör att det känns bekvämt när du skriver under längre perioder.Vilken ThinkPad ska du välja

Vilken Thinkpad modell är rätt för dig?

  • T-serien: Här hittar du de allra bästa Thinkpad modellerna och Lenovos flaggskeppsmodeller. T-serien har hållbara magnesium chassis och är bra allround bärbara för proffsen
  • X-serien: De här bärbara datorerna har exakt samma avancerade funktioner som T-seriens datorer men de är ännu lättare. Därför passar laptops från X-serien utmärkt i väskan och är enkla att ta med till kontoret, skolan eller när du ska ut och resa.
  • W- och P-serien: Är laptops i lite tyngre ThinkPad modeller. De är utformade för yrkesverksamma inom de kreativa branscherna. Bärbara datorer i de här serierna har fyrkärniga i7 processor som håller så pass hög prestanda att de kan jämföras med stationära datorer. Eftersom att datorer från W-och P-serien är arbetsstationer så är de också tyngre och inte lika mobila som T- eller X-Thinkpads.
  • L-serien: Är också professionella företagsdatorer men har till skillnad mot tidigare nämnda serier en inre ram gjord av plast.

Köper du en Lenovo ThinkPad så kan du vara säker på att du får en mycket hållbar dator som garanterat inte behöver bytas ut på länge. Behöver du en bärbar dator i hög kvalitet för hemmabruk, studier eller till kontoret så rekommenderar vi att du tittar på laptops i T- och X-serien. Vill du istället ha en bärbar för designarbete och bildredigering så är en bärbar från W- och P-serien de vi rekommenderar. Här kan du kolla in de ThinkPad modeller Bytdator.se har just nu!

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>