Coloreel och Hirsch Solutions fördjupar partnerskapet för att möta ökad efterfrågan på den amerikanska marknaden
Hem HÅLLBAR DIGITALISERING Coloreel och Hirsch Solutions fördjupar samarbetet för att möta ökad efterfrågan på den amerikanska marknaden

Coloreel och Hirsch Solutions fördjupar samarbetet för att möta ökad efterfrågan på den amerikanska marknaden

Publicerat av: Redaktionen

Coloreel, med sin unika välpatenterade teknik för digital infärgning av textiltråd, fördjupar partnerskapet med Hirsch Solutions, USAs ledande distributör av brodyrmaskiner.

Hirsch Solutions, Huntersville, North Carolina, är den ledande distributören av brodyrmaskiner och annandekorationsutrustning på den amerikanska marknaden med en stor kundbas inom textil- och dekorationsindustrin.

Coloreel och Hirsch Solutions fördjupar partnerskapet för att möta ökad efterfrågan på den amerikanska marknadenMed det fördjupade partnerskapet annonserar båda företagen utökade investeringar inom områdena, försäljning, service & support och marknadsföring, för att möta den ökade efterfrågan på den amerikanska marknaden. Som ett resultat av partnerskapet har Hirsch exklusiva försäljningsrättigheter i USA när Coloreel köps för användning med en brodyrmaskin från Tajima. Dessutom är Hirsch auktoriserad för att distribuera Coloreel inom hela USA:s territorium.

Torbjörn Bäck, CEO på Coloreel Group AB, kommenterar:

“Jag är överväldigad att kunna meddela att vi och Hirsch nu tar detta steg för att fördjupa vårt partnerskap för att möta den ökande efterfrågan på våra produkter och teknologi på den amerikanska marknaden. Hirsch är världens största distributör av dekorationsutrustning för textilindustrin med enastående räckvidd och kundbas.”

Ed Levy, Director of Software Technologies & Marketing på Hirsch kommenterar:

“Coloreel tillför nya möjligheter för ökad kreativitet, effektivitet och hållbarhet som inte är möjliga att uppnå med traditionell brodyr. Att automatisera processen mellan automationslösningar utvecklade av Pulse Microsystems och Tajima brodyrmaskiner skapar unika möjligheter för e-handelsföretag att enkelt integrera Coloreel i sitt arbetsflöde för att särskilja sig från konkurrenterna. Alla inom Hirsch är väldigt glada över vårt fördjupade partnerskap med Coloreel”.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>