Ny specialist ska ge kunder råd inom hållbar stadsutveckling
Hem HÅLLBAR UTVECKLING Ny specialist, Karin Mannerfelt ska ge kunder råd inom hållbar stadsutveckling

Ny specialist, Karin Mannerfelt ska ge kunder råd inom hållbar stadsutveckling

Publicerat av: Redaktionen

Karin Mannerfelt blir Archus första strateg inom hållbarhetsrådgivning och därmed breddar och utvecklar Archus sitt erbjudande.

Målet är att bolaget genom denna nyinrättade roll ska i ännu högre grad bidra till ett hållbart samhälle.

– Genom Karin stärker vi erbjudandet inom hållbarhet i våra kunders strategier. Vi kan ge konkreta lösningar för att nå önskade hållbarhetsresultat som ger både affärsnytta och samhällsnytta, säger Michael Larsson, vd för Archus Development.

Archus uppdaterade hållbarhetserbjudande är brett och rådgivningen, som gäller både miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet, innefattar bland annat strategier för hållbarhet i stadsutveckling, hållbarhetsprogram, social hållbarhet, klimatdeklarationer och samordning av certifieringar samt rådgivning för återbruk, cirkuläret och materialbedömningar.

Ny specialist ska ge kunder råd inom hållbar stadsutveckling

Karin Mannerfelt

– Hållbarhetsarbetet är en mycket central del av Archus affär, och vi vet att ambitionsnivåerna måste höjas om vi ska nå Parisavtalet och Agenda 2030. Jag ser fram emot att bidra till branschens hållbarhetsresa, säger Karin Mannerfelt.

Karin har lång erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer senast från en roll som miljöchef på SSEA (fd HENT Sverige). Vidare är hon utbildad civilingenjör i energi, miljö och management från Linköpings universitet.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>