Solcellskunder mer än nöjda
Hem ENERGI Solcellskunder mer än nöjda

Solcellskunder mer än nöjda

Publicerat av: Redaktionen

Omkring 100 solcellskunder hos C4 Energi har uttryckt sina omdömen kring service och installation vid solcellsanläggning.

En av dem beskrev det som ”Det bästa vi gjort på många år”.

Solcellskunder mer än nöjdaDet genomsnittliga betyget för samtliga kategorier blev 5,4 på en skala upp till 6.

En solcellsinstallation är en stor investering och när man väljer leverantör är det viktigt att göra en grundlig jämförelse och ta hänsyn till tidigare kunders erfarenheter.

Martin Holmén, projektör och som arbetat med C4 Energis solcellsinstallationer sedan 2020 uppmanar alla som funderar på att installera solceller att ta del av undersökningen och referensmaterialet.

– Vi vill alltid följa upp våra kunder och få återkoppling kring vad vi kan göra bättre, resultatet i kundundersökningen är som ett kvitto på att vi är på rätt väg och att våra kunder är nöjda. Nu har vi också ett referensmaterial som nya kunder kan ta del av.

Monica och Lars Agardius är en av kunderna som valde C4 Energi som leverantör av solceller till sitt hus i Åhus – framför allt för att det kändes tryggt med ett komplett koncept för allt från teknik till försäljning av överskottsel.

– Vi rekommenderar verkligen solceller. Visst kostar det, men vi säljer vårt överskott och får också en värdeökning på huset, säger Monica Agardius.

De höga elpriserna förra året och viljan att bidra till en bättre miljö fick dem att vilja installera solceller hemma på villataket. Vi fick kostnadsfritt besök av C4 Energis tekniker och insåg att de hade en bra helhetslösning för oss. Det kändes mycket tryggare än att behöva leta efter en lösning på egen hand.

Efter noggranna byggtekniska uträkningar kunde C4 Energis entreprenör Kristianstad Kylservice montera ställningar med tyngder på taket och installera 34 solcellspaneler med rätt vinkel ovanpå.

– Vi producerar just nu mer än vi använder, och ändå laddar vi vår hybridbil också.

C4 Energi kom hem till dem och berättade i lugn och ro om allt från hur anläggningen fungerar till den app som systemet är kopplat till och som gör det enkelt för paret att följa sin produktion av solenergi i siffror och diagram.

– Vi vill vara nära kunden från första kontakt till överlämning, och förstår att varje tak är unikt. För många kunder är helheten viktig och de ser till flera aspekter inte bara priset. När vi lämnar över har vi med oss all dokumentation och ser till att kunden förstår precis hur det fungerar med elhandelsavtalen vid försäljning av överskottsel. Det är roligt, för de är alltid så glada och taggade, säger Ludwig Hilbertsson, C4 Energi.

Fyra fördelar med solceller på taket

  • Du höjer värdet på din fastighet och minskar driftkostnaden.
  • Du hjälper kommunen genom att minska belastningen på elnätet
  • Du minskar avtrycket på klimatet med miljövänlig, förnybar energi.Du blir mer oberoende av elmarknaden och minskar din elräkning.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>