APCOA Parking och ChargeNode i partnerskap om framtidens elbilsladdning
Hem ENERGI APCOA Parking och ChargeNode i samarbete om framtidens elbilsladdning

APCOA Parking och ChargeNode i samarbete om framtidens elbilsladdning

Publicerat av: Redaktionen

APCOA Parking har tillsammans med det inom elbilsladdning revolutionerande bolaget ChargeNode, ingått ett samarbete om att etablera möjlighet till elbilsladdning för kontorsfastigheter, bostäder och fritidsanläggningar.

-”APCOA tillsammans med ChargeNode är oerhört glada över vårt nyvunna samarbetsavtal och partnerskap, vilket vi ser kommer skapa nya möjligheter och knyta en närmare relation med våra nuvarande uppdragsgivare,” säger Bo Liliequist, VD APCOA Parking.

Via APCOAs digitala plattform APCOA FLOW ansluter APCOA parkeringsplatser både på gator, i garage och andra ställen tillsammans med uppdragsgivare, partners, kunder och deras fordon. Baserat på denna teknik förvandlar APCOA sina parkeringsplatser till Urban Hubs och tillhandahåller den fysiska och digitala infrastrukturen för mobilitet, logistik, e-laddning och teknikbaserade tjänster som idag efterfrågas.

ChargeNodes innovativa laddteknik innebär att en centraliserad laddkälla fördelar ut laddning till många bilar. Endast ladduttag monteras vid varje p-plats så att man slipper sätta laddboxar överallt. Med smart delningsteknik så kan man hålla nere effektbehov och driftskostnad samtidigt som systemets mjukvara ser till att alla bilar får den laddning som de behöver.

APCOA Parking och ChargeNode i partnerskap om framtidens elbilsladdning

-”Det känns fantastiskt kul att samarbeta med ett av Europas största parkeringsbolag. Tillsammans kommer vi kunna snabba på omställningen till ett fossilfritt samhälle genom att möjliggöra storskalig elbilsladdning på APCOAS många parkeringar. Det är bra för oss, alla elbilsförare men framförallt för vår planet. Vi ser därför mycket fram emot ett långt och viktigt samarbete,” säger Kristian Sandahl, VD och grundare av ChargeNode.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>