Bengt Dahlgrens satsning på forskning och hållbarhet inom brand- och riskområdet accelererar
Hem STUDIER Bengt Dahlgrens satsning på forskning och hållbarhetsområdet inom brand- och riskområdet accelererar

Bengt Dahlgrens satsning på forskning och hållbarhetsområdet inom brand- och riskområdet accelererar

Publicerat av: Redaktionen

Vårt område Brand & Risk har nu utökat sin affärsenhet för forskning och hållbarhet genom att engagera Cecilia Wetterqvist.

Cecilia är idag brand- och riskkonsult samt hållbarhetsansvarig på vårt företag Bengt Dahlgren Brand & Risk AB men kommer nu till större del fokusera på forskning och utveckling inom hållbarhetsområdet.

”För mig har hållbar utveckling genom forskning alltid lockat, så jag ser verkligen fram emot att få engagera mig mer i just de frågorna och genom detta arbete bidra till ett hållbart samhällsbyggande.

Extra motiverande är det att få göra det tillsammans med kompetenta kollegor på Bengt Dahlgren, där dessa frågor får ta plats” säger Cecilia.

Målet med satsningen är att kunna utöka mängden forsknings- och innovationsprojekt inom området hållbart brandskydd. Brand & Risks forskningschef Axel Mossberg berättar att:

”Med Cecilias stora engagemang och kompetens inom hållbarhetsområdet kommer vi ha möjlighet att ta vårt forsknings- och innovationsarbete till nästa nivå. Vi har under de senaste åren haft en enormt lyckad uppstart av vår affärsenhet för brandskyddsforskning och nu när vi vill expandera ännu mer är jag övertygad om att Cecilia är helt rätt person!”

Bengt Dahlgrens satsning på forskning och hållbarhet inom brand- och riskområdet accelererarBengt Dahlgren är samhällsbyggnadskonsulterna som är branschledande inom forskning, innovation och hållbarhet. Vi vill driva samhällsutvecklingen och är ständigt ute efter nya utmaningar och samarbeten. Tillsammans med våra engagerade medarbetare och intressenter har vi möjligheten och skyldigheten att göra skillnad på riktigt och bidra till morgondagens hållbara samhälle.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>