Biofiber Tech presenterar Innovativa Hållbara Material vid Fakuma Mässan
Hem HÅLLBAR UTVECKLING Biofiber Tech presenterar Innovativa Hållbara Material vid Fakuma Mässan

Biofiber Tech presenterar Innovativa Hållbara Material vid Fakuma Mässan

Publicerat av: Redaktionen

Fakuma, som innehar en världsledande position inom formsprutning och är en av de mest inflytelserika plastmässorna globalt, utgör en idealisk plattform för Biofiber Tech att visa upp sina material.

Mässan kommer att äga rum mellan den 17:e och 21:a oktober i Friedrichshafen, Tyskland – mitt i hjärtat av Europas plastindustri.

Biofiber Tech är ett svenskt företag som har fokuserat på att utveckla och tillhandahålla hållbara plastlösningar baserade på modifierade träfibrer.

Företaget grundades med en vision att hjälpa plastberoende industrier att minska sitt koldioxidavtryck. Deras nyckelprodukt, FibraQ, är en pelleterad form av modifierade träfibrer som produceras från hållbart brukade skogar, i befintlig industriell infrastruktur. Med FibraQ kan biokompositer skapas och anpassas för ett brett utbud av produkter.

Sara Georgsson, affärsutvecklare på Biofiber Tech, kommenterade, ”I år är vi mycket glada över att kunna presentera våra FibraQ-material och FibraQ compounds på Fakuma. Vi kommer att belysa de många användningsområdena och potentialen att öka användningen av träfiberplast i produkter. Vi ser fram emot att dela med oss av de unika materialegenskaperna och hållbarhetsfördelarna som FibraQ erbjuder. Vårt expertteam står redo att diskutera och vägleda dig utifrån dina specifika materialbehov.”

Biofiber Tech presenterar Innovativa Hållbara Material vid Fakuma Mässan

Alla besökare, branschpartners och medlemmar av pressen inbjuds att besöka Biofiber Techs monter för att fördjupa sin förståelse av FibraQ och företagets uppdrag att omvandla plastindustrin. Vårt team kommer att vara tillgängligt för diskussioner, materialrådgivning och möjligheter att utveckla värdefulla nätverkskontakter.

Fakuma Plastic Fair 2023
Datum: 17-21 oktober 2023
Plats: Friedrichshafen, Tyskland
Monter: A6-6510

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>