ENERGISMARTA PLAFONDER HOS BRF PÅ TAKET PÅ TRIANGELNS KÖPCENTRUM
Hem ENERGI Energismarta plafonder for BRF på taket på triangelns köpcentrum

Energismarta plafonder for BRF på taket på triangelns köpcentrum

Publicerat av: Redaktionen

På taket till köpcentret Triangeln i Malmö finns Brf Kaninen 33.

Ett modernt höghus som uppfördes med energieffektivitet och hållbarhet i fokus.

I trapphuset ser Steinels energismarta plafonder till att ljuset bara lyser när det behövs.
Triangeln, där kvarteret Kaninen nu står stolt, har en rik och varierad historia som går tillbaka till 1600-talet.

En gång i tiden var den en viktig vägkorsning; i dag är den en av Malmö centralaste platser, där bussar, flygbussar och tåg knyter samman staden med omvärlden.

Hållbar stadsutveckling

Kvarteret Kaninen bildades 2012, med en fastighet som består av 93 lägenheter och flera gemensamma utrymmen – som en gästlägenhet och två takterrasser. Den vackra innergården, som delas med Brf Kaninen 31, är inte bara en plats för avkoppling och gemenskap utan också ett exempel på hållbar stadsutveckling.

Hållbarhet och energieffektivitet har hela tiden varit i fokus för bostadsrättsföreningen. I trapphusen har man valt att installera Steinels Connect R20 – eleganta armaturer som bara lyser när det behövs. Dess inbyggda närvarosensorer ser till att ljuset tänds när någon stiger in i trapphuset, och släcks när trapphuset är obefolkat. De går enkelt att styra i grupper, och anpassa efter yttre ljusförhållanden. Estetik och funktionalitet i perfekt harmoni, helt enkelt.

ENERGISMARTA PLAFONDER HOS BRF PÅ TAKET PÅ TRIANGELNS KÖPCENTRUMPopulär hos bostadsrättsföreningar

R-serien är extra populär bland bostadsrättsföreningar som söker både elegans och funktionalitet, ihop med energieffektivitet. Kontakta oss så guidar vi dig fram till bästa belysningslösningen för dig.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>