Lägg dina pengar på hållbarhet: Nu kan du investera i företaget bakom den reparationsvänliga och miljömedvetna diskmaskinen ”Bob”
Hem ELEKTRONIK Lägg dina pengar på hållbarhet: Nu kan du investera i företaget bakom den reparationsvänliga och miljömedvetna diskmaskinen ”Bob”

Lägg dina pengar på hållbarhet: Nu kan du investera i företaget bakom den reparationsvänliga och miljömedvetna diskmaskinen ”Bob”

Publicerat av: Redaktionen

Det franska företaget Daan Tech, som specialiserar sig på lättreparerade och hållbara produkter för hemmet, startar nu en kampanj där du kan investera i en grönare framtid.

Daan Tech, företaget som specialiserar sig på innovation och på att skapa eko-kompakta hushållsapparater, bland annat den iögonfallande diskmaskinen ”Bob”, startar nu för första gången i sin historia en investeringskampanj.

Placeringsmöjligheten kommer att äga rum via Crowdcube-plattformen och ger småinvesterare en möjlighet att satsa från 200 euro – och få en andel i ett av Europas mest innovativa företag när det gäller framtidens konsumentelektronik.

Daan Tech har som mål att sprida användningen av mer hållbara hushållsprodukter. Och det går inte att ta miste på att maskinerna redan gör skillnad. Sedan Daan Techs eko-kompakta diskmaskin lanserades på den svenska marknaden 2021 har den sparat mer än 4,7 miljoner liter vatten.

Detta är en unik möjlighet att vara med i utvecklingen av det franska företaget som ruskar om hushållsapparatbranschen och samtidigt minska sin miljöpåverkan och engagera sig i denna kollektiva ambition. Genom sitt konstruktiva förhållningssätt till reparerbarhet och ett minskat miljöavtryck i produkterna Bob och Joe har Daan Tech på bara ett par år lyckats återuppliva vitvarusektorn i Frankrike. Nu vill företaget ta nästa steg och uppmuntrar alla att engagera sig i återindustrialisering och miljöansvar.

Lägg dina pengar på hållbarhet: Nu kan du investera i företaget bakom den reparationsvänliga och miljömedvetna diskmaskinen ”Bob””Investeringskampanjen innebär en möjlighet för alla – och särskilt för de klimatfokuserade svenskarna – att verkligen göra skillnad. Genom att investera i Daan Tech, ett made-in-France-företag med JEIC-status (Jeune Entreprise Innovante de Croissance), kan man lägga till en solid aktie till sitt sparande och stödja vår insats för att göra hushållsapparater mer hållbara på samma gång som vi återindustrialiserar Europa”, säger Antoine Fichet, medgrundare och VD för Daan Tech.

Vilka är målen med insamlingen?
  • Påskynda den internationella kommersiella utvecklingen av Bob, den eko-kompakta diskmaskinen.
  • Utveckla Bob Professional, diskmaskinen i ny design för företag och organisationer.
  • Utöka Daan Techs eko-kompakta produktsortiment, inklusive Joe, den första matlagningsapparaten som kombinerar fem integrerade matlagningstekniker i en enda enhet.
  • Kampanjen löper över tre veckor, med en för-insamlingsvecka (investeringslöfte, registrering på Crowdcube-plattformen, förberedelse av överföringen etc.) som börjar den 29 maj, följt av den officiella lanseringen av kampanjen den 5 juni.
De tre grundpelarna i Daan Techs deltagarbaserade investeringskampanj

Initiativet bygger på tre grundpelare:

  • En möjlighet för alla att investera i framtiden för hushållsapparater genom att stödja företagets vision om att skapa mer hållbara och miljövänliga apparater.
  • Kampanjen uppmanar alla att delta i återindustrialiseringen av Europa och att skapa lokala arbetstillfällen.
  • En möjlighet att göra sitt sparande meningsfullt för sig själv, miljön och samhället genom att bredda sin portfölj med ett företag som har hållbara värderingar.

Med en investering i Daan Tech stöder man inte bara Daan Techs vision, man främjar även ett större syfte som gynnar vår miljö och en hållbar framtid.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>