Ny processanläggning för miljövänligt flygbränsle i Marviken, Norrköping
Hem MILJÖ Ny processanläggning för miljövänligt flygbränsle i Marviken, Norrköping

Ny processanläggning för miljövänligt flygbränsle i Marviken, Norrköping

Publicerat av: Redaktionen

Swedish BioFuels har valt Marviken i Norrköpings kommun för att genomföra en förstudie och undersöka lämpligheten för produktion av hållbart flygbränsle för framtiden.

Den föreslagna anläggningen i Norrköping kommer hålla en produktionskapacitet på 100 000 ton per år vilket gör satsningen i Marvikens Smart Energy Cluster till den första fullskaliga anläggningen för miljövänligt flygbränsle.

Ny processanläggning för miljövänligt flygbränsle i Marviken, NorrköpingPå pressträffen kommer ni att få en presentation av etableringen i Marviken och träffa representanter från Swedish BioFuels, i-Power Group, KBR, COWI och Marviken Smart Energy Cluster som är med i satsningen av framtidens hållbara flygbränsle, som kommer att spela en avgörande roll för att minska flygindustrins klimatpåverkan i framtiden.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>