Nya bilförare förbereder sig för en helelektrisk framtid – med hjälp av Mustang Mach-E
Hem TRANSPORT Nya elever förbereder sig för en helelektrisk framtid med hjälp av Mustang Mach-E

Nya elever förbereder sig för en helelektrisk framtid med hjälp av Mustang Mach-E

Publicerat av: Redaktionen

Många trafikskolelever som nu sätter sig bakom ratten för första gången kommer sannolikt att köra endast elbilar när de har fått sina körkort.

Tre körskolor i Norge och en i Nederländerna leder en revolution inom förarutbildning för ”Generation E”, och väljer den helelektriska Ford Mustang Mach-E som den perfekta bilen för sina elever.

För instruktörer och trafikskoleägare gör elbilens långa, helelektriska körsträcka tillsammans med lägre driftskostnader den till ett utmärkt komplement, medan dess iögonfallande design och eleganta utseende gör den till en bra reklam för skolan. Det finns fördelar även för elevförare; att lära sig köra bil i en Mustang Mach-E kan hjälpa förare att klara sitt förarprov med färre lektioner. När man genomför provet i en Mustang Mach-E får förare använda förarassistanstekniken ombord, till exempel automatisk parkering och backstart.

En annan viktig fördel med Mustang Mach-E är att instruktörer enkelt kan justera bilens inställningar efter elevens önskemål, när det gäller hur responsiv acceleration och inbromsning ska vara. Bilens användarvänlighet, inklusive den stora pekskärmen och enpedalskörning, lockar också äldre elever som tidigare hade valt att inte lära sig att köra.

Nya bilförare förbereder sig för en helelektrisk framtid – med hjälp av Mustang Mach-EFrank Massop är ägare till en trafikskola i Nederländerna och säger:

– Mustang Mach-E ger eleven med självförtroende från det ögonblick de kliver in. Det finns många system ombord som gör körningen enklare. Föraren kan fokusera på vägen och de utvecklar en större medvetenhet om vägen och trafiken i ett tidigare skede i inlärningsprocessen. Jag planerar att lägga till ytterligare en Mustang Mach-E till min flotta på grund av efterfrågan från studenter.

Användningen av elbilar i trafikskolor förändrar till och med sättet att lära sig att köra bil, med instruktörer som lär nya förare viktiga effektivitetstekniker som hjälper till att utöka ett fordons räckvidd. För många ”Generation E”-förare – som oftare har elbilar i sina hushåll – bidrar detta nya sätt att lära sig, och erfarenheten de har av Mustang Mach-E, till att stärka deras tro på en elektrisk framtid.

Se filmen här: https://www.youtube.com/watch?v=PjGYUmWxx-4

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>