Östberg lanserar utökade alternativ för att styra HERU bostadsaggregat
Hem ENERGI Östberg Group AB lanserar utökade alternativ för att styra HERU bostadsaggregat

Östberg Group AB lanserar utökade alternativ för att styra HERU bostadsaggregat

Publicerat av: Redaktionen

I syfte att öka valmöjlighet och flexibilitet lanseras nu tre olika alternativ för att styra HERU bostadsaggregat.

Primärt styralternativ för HERU blir en helt nyutvecklad APP med full funktionalitet för installation via Bluetooth där internet ännu inte är anslutet i bostaden, samt för komplett styrning av aggregatet via Bluetooth och LAN/Internet. Vid anslutning via trådlöst nätverk krävs en WiFi-adapter.

Föredrar man att styra sitt aggregat via en fysisk enhet på tex väggen finns ytterligare två alternativ att välja på som tillbehör.

Sammantaget finns följande alternativ för styrning av aggregatet:

Östberg lanserar utökade alternativ för att styra HERU bostadsaggregatIQ CONTROL APP
– Fullversions APP som styr, konfigurerar och startar upp HERU luftbehandlingsaggregat
– Ingår som standard vid leverans

IQ CONTROL DISPLAY (Tillbehör)
Fullfunktionsdisplay för installation och styrning av aggregat

IQ CONTROL EASY (Tillbehör)
Folierad trådbunden fysisk kontrollenhet för väggmontage i apparatdosa med styrning av basfunktioner som forcering, temperatur, övertryck och borta läge. Enheten indikerar även för larm.

”Lanseringen av de olika alternativen att styra HERU bostadsaggregat linjerar väl med användarnas ökade krav på flexibilitet och användarvänlighet. Styrningen av de allra flesta produkter och system som används i våra hem idag flyttar in i våra smarta enheter, det känns därför naturligt att ventilationsaggregat styrs via en APP med full funktionalitet. HERU IQC APP blir därmed det primära alternativet att installera och styra HERU bodstadsaggregat. För de kunder som önskar en fysisk styrenhet på vägg finns möjligheten att välja till antingen fullfunktionsenheten IQC Display eller den enklare IQC Easy, med vilken man kan styra de basala funktionerna som temperatur, forcering osv. Lanseringen av en mjukvarubaserad APP som primärt styralternativ är ett led i Östbergs ökade fokus på hållbarhet, och minimerar samtidigt de risker och utmaningar som är kopplade till leverans av el-komponenter och råvaror för tex kretskort” säger Mikael Östberg, produktchef inom Östberg Group.

HERU bostadsaggregat i följande produktserier kommer att börja säljas med IQ CONTROL APP som primärt styralternativ:

HERU 100 – 300 S/T EC Series Sälj / Leveransstart 2024-01-15
HERU 70 K EC Series Sälj / Leveransstart 2024-01-15
HERU 50 / 90 LP EC Series Införs vid kommande produktuppdatering

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>