Auto Draft
Hem SCHNEIDER ELECTRIC Schneider Electric lanserar flexibla och lättmonterade armaturen Exiway Light

Schneider Electric lanserar flexibla och lättmonterade armaturen Exiway Light

Publicerat av: Redaktionen

Schneider Electric lanserar nu Exiway Light – en ny, innovativ och lättservad armatur.

Auto Draft

Exiway Light har designats med fokus på hållbarhet, flexibilitet för olika fastigheters behov och med smarta lösningar för enkel installation och smidigt underhåll.

Den kan enkelt ställas om mellan så kallad antipanikbelysning, nödbelysning och hänvisningsskylt med tillbehören som finns till förfogande.

Exiway Light är det senaste tillskottet i produktfamiljen Exiway, med nödbelysning för olika miljöer från Schneider Electric. Exiway Light fungerar i de flesta fastigheter då den enkelt kan göras om efter behov och finns med ljusflöden på mellan 50 och 500 lm.

Flexibilitet med få tillbehörMed tre olika artikelnummer går det att få ihop 15 olika utföranden av Exiway Light, allt efter fastighetens behov. Innovativ produktutveckling möjliggör flera olika inställningar baserat på val av jumper, inuti armaturen. Med flexibla piktogram ställs armaturen lätt om från antipanik- till nödbelysning eller hänvisningsskylt. Läsavståndet för en utgångsskylt är 20 meter.

Även montering och underhåll är förenklat inom alla moment. Tack vare fem förberedda platser med mjuka membran för kabelinföring och förberedda utbrytningar garanteras IP65. En snabbkopplingsplint gör att installationen går snabbt. Vid underhåll sker öppningen framtill med hjälp av fyra enkla klick för täckglaset och två för reflektorn.

– Det är en helt nyutvecklad och väldigt innovativ produkt som kräver minimal materialåtgång och är estetiskt tilltalande. Den uppfyller alla regler och standarder och krav på estetik, flexibilitet och prestanda, vilket gör Exiway Light till en väldigt användbar produkt för fastigheter med olika behov, säger Magnus Sjöberg, produktansvarig för nödljus på Schneider Electric.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>