Auto Draft
Hem ENERGI Malmberg anställer i Italien – två stora projekt vunna!

Malmberg anställer i Italien – två stora projekt vunna!

Publicerat av: Redaktionen

Malmberg stärker sin position ytterligare på den italienska biogasmarknaden genom att utöka sin serviceorganisation på plats i Italien efter två vunna uppgraderingsprojekt av biogas!

Automatiskt utkast

Malmberg levererade sitt första uppgraderingsprojekt till Italien under 2018 och nu har Malmberg blivit tilldelade ytterligare två stora projekt. Som ett led i företagets långsiktiga strategi i Italien väljer Malmberg även att förstärka organisationen inom service och underhåll för att komma närmre våra kunder.

Marco Selicorni, Malmberg. 

-Det är fantastiskt kul att vi flyttar fram positionen på den italienska biogasmarknaden. Vi ser fram emot att tillsammans med våra nuvarande och framtida kunder bidra till den gröna omställningen och möjliggöra det cirkulära samhället i Italien.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>