Utveckling av alternativ till palmolja med Getinges bioreaktorer
Hem HÅLLBAR UTVECKLING Utveckling av alternativ till palmolja med Getinges bioreaktorer

Utveckling av alternativ till palmolja med Getinges bioreaktorer

Publicerat av: Redaktionen

Getinge har inlett ett samarbete med NoPalm Ingredients i Nederländerna.

Företaget kommer att börja använda Getinges bioreaktorer i sina ansträngningar att utveckla lokala, cirkulära och hållbara alternativ till palmolja.

Getinges bioreaktorer, från små- till storskaliga system, kommer möjliggöra NoPalm Ingredients ambitioner att skala upp tester som täcker olika råvaror och tillämpningar.

”Vi tror att detta partnerskap inte bara kommer att gynna vårt företag utan också bidra till det bredare vetenskapliga samfundet genom att underlätta banbrytande upptäckter och innovationer. Tack vare Getinge kommer vårt FoU-team att ha tillgång till de senaste verktygen och teknologierna för att genomföra tester med större precision och effektivitet,” säger Jeroen Hugenholtz, medgrundare och CTO på NoPalm Ingredients.

Utveckling av alternativ till palmolja med Getinges bioreaktorerEntusiasmen delas av Getinge-teamet som är involverat i partnerskapet.

”Vi är mycket glada över att vara en del av detta unga företags mål att omdefiniera hållbarhet i sin bransch. Målen med detta långsiktiga samarbete är att hjälpa NoPalm Ingredients att effektivisera sina FoU-processer och expandera från forskning till produktion i strävan efter en framtid utan palmolja,” säger Jasin El Refaei, Sales Engineer, Life Science på Getinge.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>