Advania vinner globalt hållbarhetspris
Hem ADVANIA Advania vinner globalt hållbarhetspris 2022

Advania vinner globalt hållbarhetspris 2022

Publicerat av: Redaktionen

Idag presenterar HP Inc, vinnarna av sina första Amplify Impact Awards.

Syftet med utmärkelserna är att uppmärksamma framstående HP partners hållbarhetsarbete under året.

Totalt delas det ut vinnare i sex olika kategorier: Amplify Impact Global Leader Award, Sustainability Business Award, Business Excellence Award, Climate Action Award, Diversity, Equity & Inclusion Strategy Award och HP LIFE Award.

Svenska Advania kommer, tack vare sitt enastående hållbarhetsarbete, motta förstapris i kategorin ”Sustainable Business Award”, då de har den högsta andelen hållbarhetsinfluerade försäljningar av alla HPs globala partners.

 • Jag är oerhört stolt och glad över att vi på Advania uppmärksammas av HP för att skapa värde med hållbara lösningar. Vi har länge haft fokus på att hjälpa våra kunder att ta tillvara de möjligheter som digitalisering och automation ger för att skapa ett mer hållbart samhälle, säger Tomas Wanselius, VD på Advania Sverige.
 • Advania vinner globalt hållbarhetspris

  Tomas Wanselius, VD på Advania Sverige.

  Först och främst vill jag rikta ett stort grattis till Advania. De har länge varit ett föredöme i branschen och har år efter år visat på stor kompetens och vilja att ständigt bli bättre. Under vår lokala partnergala, Guldmyran, är vi vana att se dem på prispallen och jag är inte förvånad att de är ledande i världen inom hållbara affärer, säger Stefan Bergdahl, nordisk vd på HP.

Vinnare av 2022-års HP Amplify Impact Awards

Vinnarna kommer att få ta emot pris på HP:s kommande Amplify Partner konferens den 28-30 mars i Chicago. Samtliga vinnare av HP Amplify Impact Awards 2022 inkluderar:

 • Global Leader Award: Introstat, visat bästa övergripande hållbarhetsprestanda.
 • Business Excellence Award
  Bechtle Logistik & Service, den bäst presterande partnern för att driva hållbara affärer.
 • Sustainability Business Award
  Advania, den högsta andelen hållbarhetsinfluerade försäljningsaffärer globalt.
 • Diversity, Equity, and Inclusion (DE&I) Strategy Award
  Truis Pty Ltd,för den mest effektfulla DE&I-strategin.
 • Climate Action Award
  CNW IT-Systeme, det mest omfattande koldioxidavtrycket och handlingsplanen.
 • HP LIFE Award
  Introstat, partnern med det högsta antalet. färdigställda HP LIFE kurser.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>