Huawei och Meltron samarbetar kring införande av ny digital strategi
Hem Miljö Huawei och Meltron samarbetar kring införande av ny digital strategi

Huawei och Meltron samarbetar kring införande av ny digital strategi

Publicerat av: Redaktionen

Huawei Technologies Oy och Meltron Oy har tecknat ett Memorandum of Understanding och enats om en plan för att lansera ambitiösa lösningar för hållbara städer, som förenar och integrerar fördelarna hos Huaweis banbrytande informations- och kommunikationstekniker (ICT) och Meltrons överlägsna belysningslösningar.

Genom ICT-helhetslösningar med nollutsläpp av koldioxid, kombinerade med motståndskraftiga och överlägsna belysningstillämpningar, kan städer rustas för en allt mer digitaliserad och hållbar värld.

Belysningslösningar har traditionellt inte integrerats med data- och kommunikationsnätverk. I den nya världen blir belysningen däremot en central del av infrastrukturen. Ny integrerad teknik och arkitektur kommer att förändra hur städer styrs och drivs genom att anamma klimatneutrala, koldioxidfria ICT-lösningar som uppfyller framtida krav och förväntningar. Det unika kombinationserbjudandet innebär också ett tydligt engagemang av Huawei och Meltron i det globala strävandet efter långsiktigt hållbar och säker infrastruktur.

”Det här är ett ypperligt exempel på hur ett framgångsrikt samarbete mellan Huawei och ett ledande finskt teknikföretag kan lansera en helt unik lösning för det moderna samhället”, säger Ye Feiwei, landschef och VD för Huawei Technologies i Finland.

”Det glädjer mig att vi genom vårt speciella samarbete med Meltron kan bidra till digitaliseringsresan. Det här kan tillföra ett betydande mervärde till det koncept för en smarta-städer-lösning med verkligt helhetsperspektiv som Huawei presenterat. Tillsammans kan vi lysa upp städerna med unika lösningar baserade på spetsteknik inom ICT – ett viktigt verktyg för att städer ska kunna ta sig an växande utmaningar på ett smart sätt. Vårt mål är att skapa nya värden till städer i hela världen, för en effektivare stadsförvaltning, mer hållbar utveckling och förbättrade levnadsvillkor”, förklarar Małgorzata Pawłowicz, Government Industry Expert på Huawei CEE & Nordic.

Huawei och Meltron samarbetar kring införande av ny digital strategi”Det här är ett verkligt genombrott och ett erkännande av Meltrons enastående teknik inom det allt viktigare och globalt växande området belysning och infrastruktur. Huawei är definitivt världsledande tekniskt sett, och vi är hedrade över att få samarbeta med dem. Det här samarbetet kommer att förändra spelplanen, och etablerar genast Huawei och Meltron som ledande aktörer inom idé och design i den snabbväxande sektorn för hållbar infrastruktur. Vi kommer att på global nivå erbjuda en mängd helt nya och värdeskapande lösningar till våra kunder”, säger Ville Sistonen, VD för Meltron.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>