HP lanserar globalt hållbarhetsprogram för partners
Hem FOUNDERS HP lanserar globalt hållbarhetsprogram för partners

HP lanserar globalt hållbarhetsprogram för partners

Publicerat av: Redaktionen

I förra veckan lanserar HP Inc Impact som en del av sitt nya partnerprogram Amplify. Amplify Impact syftar till att hjälpa kunder och partners att minska sin miljöpåverkan, och förbättra sitt arbete med mänskliga rättigheter.

HP lanserar globalt hållbarhetsprogram för partners

  • Räckvidden för vårt ekosystem är dess styrka och tillsammans med våra partners har vi möjligheten att ta fram en mer cirkulär och koldioxidsnål användningsstrategi med en mer inkluderande och rättvis leveranskedja. Genom att samarbeta med våra partners på denna resa kan vi tillsammans skapa en mer hållbar och rättvis värld, säger Stefan Bergdahl, vd på HP Sverige.

Programmets syftar till 3 fokusområden:

  • Miljö: satsning för fullkomplig klimatkompensation av koldioxid med hjälp av cirkulär produkthantering och ekonomi med hållbara portföljer innehållandes hårdvara, tjänster och lösningar.
  • Människor: Respekt för mänskliga rättigheter, gör det möjligt för människor över hela värdekedjan att trivas och odla en mångsidig, rättvis och inkluderande kultur genom initiativ som HP Racial Equality och Social Justice Task Force.
  • Community: Stärka samhällen genom teknikens kraft. Hjälp till att eliminera den digitala klyftan som hindrar många att ha samma tillgång till utbildning, jobb och vård.

Det nya Impact-programmet är gratis för Amplify-partners och erbjuder inlärningsmöjligheter om mångfald och hållbarhet inom frågor som klimatförändringar, social rättvisa och digitala klyftor. Målsättningen är att hälften av alla globalt ansluta Amiplify partners kommer ansluta sig till Impact programmet till år 2025, säger Stefan Bergdahl.

HP Amplify Partners

Alla Amplify-partners har tillgång till HP: s hållbarhets-resurser oavsett omfattning och involvering. HP kommer att ge alla HP Amplify-partners tillgång till utbildning, försäljningsverktyg, marknadsföringstillgångar och tillgång till HP Life och HP Planet Partners.

  • Avgörande är att Amplify Impact syftar till att visa partners hur de kan skilja sig på marknaden genom att visa sina värderingar, så att de kan skapa nya affärer och knyta till sig de bästa talangerna, säger Stefan Bergdahl.

Dessutom kommer HP att arbeta nära partners i utvalda länder på den första lanseringen i två olika spår:

  • Catalyst Partners: Innebär att partners deltar i en bedömning av sin hållarbetsplan. Den första lanseringen omfattar 19 länder: USA, Colombia, Brasilien, Mexiko, Turkiet, Förenade Arabemiraten, Singapore, Filippinerna, Indien, Tyskland, Storbritannien, Sverige, Danmark, Frankrike, Italien, Spanien, Kanada, Sydafrika och Australien.
  • Changemaker Partners: är optimerad för att hjälpa partners som ännu inte har en hållbarhetsplan på plats men som vill förbinda sig att investera i en gemensam hållbarhetsresa. HP kommer att samarbeta och stödja utvecklingen av långsiktiga hållbarhetsplaner som ger parners en väg att skapa meningsfull förändring. Den första lanseringen omfattar sju länder: Frankrike, Italien, Spanien, Kanada, Sydafrika, Australien och utvalda partner i USA.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>