Auto Draft
Hem FOUNDERS HP lanserar skräddarsytt säkerhetserbjudande – HP Wolf Security

HP lanserar skräddarsytt säkerhetserbjudande – HP Wolf Security

Publicerat av: Redaktionen

HP Inc. lanserar idag HP Wolf Security, en integrerad portfölj av datorer och skrivare med hårdvara, programvaror och tjänster för Endpoint Security för att skydda anställda och företag över hela världen mot intrång och cyberkriminalitet.

Auto DraftEnligt Blurred Lines & Blindspots report, en nyligen gjort undersökning av HP, har cyberattacker mot anställda som jobbar hemifrån ökat med 238 %.

För att möta den ökade vågen av cyberattacker och intrång förenar HP sitt säkerhetserbjudanden till en enda plattform.

HP Wolf Security baseras på Zero Trust-principer och innebär att mjukvara, designen på hårdvaran och tjänster samverkar för att tillsammans motverka att intrång och attacker sker.

Vid eventuella intrång isoleras händelsen så att attacken inte spridas vidare till andra enheter och system. Från firmware som lagar sig själv, identifiering av attacker i minnet, isolering av hot via viritualisering till molnbaserad intelligens ger HP Wolf Security ett omfattande skydd genom att minska attackytan för cyberhot samt möjliggör fjärråterställing från firmwareattacker, förbättrar datainsamlingen av hot och levererar högkvalitativa varningar.

– Framtidens arbetsplats innebär att allt fler kommer arbeta på platser utanför kontoret. Att vara mobil och jobba var som helst skapar nya möjligheter för de anställda, men det gör också företagen mer sårbara, säger Jenny Gustavsson Produktchef på HP Sverige.

HP Wolf Security innehåller skräddarsydda lösningar för följande kundkategorier:

 • HP Wolf Security for Home: omfattar inbyggda säkerhetslösningar i datorer för konsumenter samt HP Wolf Essential Security-programvara och tjänster som säljs HP Wolf Essential Security finns i utvalda skrivare för hemmabruk.
 • HP Wolf Security for Business: inbyggda säkerhetsfunktioner i HPs sortiment av företagsdatorer, anpassade för företag i alla
 • HP Wolf Pro Security: programvara och tjänster för små till medelstora företag.
 • HP Wolf Enterprise Security: programvara och tjänster för stora företag och myndigheter.

HP Sure Access Enterpriseunik HP-teknik för att isolera och skydda kritiska applikationer

I HP Wolf Enterprise Security ingår HP Sure Access Enterprise, som tillämpar HPs unika teknik för att isolera och säkerställa att kritiska applikationer är skyddade från skadlig programvara. HP Sure Access skapar en inbyggd mikro-virtuell maskin (VM) för att skydda viktiga applikationer genom att skapa ett virituellt mellanrum mellan applikationerna och värd-PCn. Applikationen och informationen isoleras på ett säkert sätt från operativsystemet och ovälkomna aktörer som kan ha brutit sig in i det.

Detta unika, i hårdvaran inbyggda, tillvägagångssätt hjälper till att:

 • Säkra nyckeluppgifter som fjärrstyrd systemadmin-aktivitet i kritiska
 • Tillåta användare att arbeta säkert på flera åtkomststationer (PAW) via en enda
 • Säkerställa webbläsarbaserad åtkomst för kritiska

HP Wolf Pro Security för mindre och medelstora företag

HP Wolf Pro Security kombinerar isolering av hot via mikro-virituella maskiner (VM) med skydd mot skadlig kod baserad på nästa generations antivirus och identitetsskydd – allt integrerat med HPs säkerhetsfunktioner som finns inbyggda i hårdvaran. Detta ger ett överlägset skydd som är enkelt för den anställde eller IT-avdelningen att använda, distribuera och applicera. HP Wolf Pro Security Edition- datorer levereras med dessa säkerhetsfunktioner förinstallerade.

 • Threat Containment isolerar hot utan att påverka användarupplevelsen.
 • Malware Prevention använder en kombination av AI-baserade tekniker som djupinlärning och beteendeanalys för att ge avancerat virusskydd genom prediktiv upptäckt.
 • Identity Protection, identitetsskydd mot phishing-attacker i alla populära webbläsare.
 • Integrerad med HPs inbyggda säkerhetsfunktioner som Application Persistence, OS Resiliency och Physical Sabotage Protection.

Förutom att PC-portföljen får nya säkerhetstjänster och -lösningar omfattas även skrivare i HP Wolf Security-plattformen. Utökad Managed Print Service (MPS) tillåter IT-avdelningar att ge hybridarbetare säkra skrivare som kan övervakas och automatiskt åtgärdas oavsett om skrivaren används på kontoret eller i hemmet. HP+ skrivare, HPs smarta ekosystem för skrivare som nyligen lanserades, har Smart Security-programvara, vilket hjälper konsumenter och småföretag att prediktivt skydda sig mot hackare genom att förhindra potentiella skadliga attacker och att information hamnar i fel händer. Klicka här för mer information.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>