Hyundai lanserar nya i10 tillsammans med innovativ AI-tjänst för söndagsutflykter
Hem TRANSPORT Hyundai lanserar nu nya i10 tillsammans med innovativ AI-tjänst för söndagsutflykter

Hyundai lanserar nu nya i10 tillsammans med innovativ AI-tjänst för söndagsutflykter

Publicerat av: Redaktionen

Hyundai vill inspirera stressade storstadsbor att återta söndagen som en dag för rekreation och återhämtning.

För att göra detta lanserar varumärket, tillsammans med nya i10, sajten Hyundai Sunday; en AI-driven resegenerator som banar väg för söndagsutflykter bortom stadens livliga puls.

Nya Hyundai i10 har nyligen lanserats på den svenska marknaden med en sportig, dynamisk design och hög utrustningsnivå. i10 är Sveriges billigaste bil och varumärkets mest kompakta stadsbil, som imponerar med sin smidiga storlek och flexibla navigering i stadsmiljöer. Samtidigt vill Hyundai uppmana invånare att lämna stadens gränser, utforska storslagen natur och omfamna tystnaden med det nya konceptet Hyundai Sunday.

På sajten hyundai-sunday.se har Hyundai skapat en inspirerande söndagsutflyktsgenerator, som utnyttjar den generativa AI-tjänsten ChatGPT för att väva samman engagerande berättelser om olika upplevelser belägna en kort bilresa från stadens puls. AI:n rekommenderar och återger en levande berättelse där användaren själv utgör huvudrollen bakom ratten. För att underlätta och konkretisera för AI:n utgår utflykterna från våra tre största städer – Stockholm, Göteborg och Malmö. Besökaren får själv välja hur lång utflykten ska vara, vilken stad som resan ska utgå ifrån och vad man vill få ut av sin söndag. Resten sköts av ChatGPT.

Med Hyundai Sunday vill vi uppmana stressade storstadsbor att ta sig ut ur stan och uppleva något nytt på sin lediga tid. Vi tog tillvara på AI:ns förmåga att skriva målande och poetiska texter för att på ett kul sätt inspirera till alla fantastiska rekreationsupplevelser som görs tillgängliga med en bil. Nya i10, med sitt kompakta format, uppgraderade design, avancerade tekniska funktioner och egenskapen Sveriges billigaste bil är den perfekta följeslagaren på utflykterna, säger Tobias Joelsson, PR & Communications Manager på Hyundai Sverige.

För att göra det ännu enklare för stadsbor i de tre storstäderna att finna avkoppling erbjuder Hyundai även gratis utlåning av ett antal nya i10 så att utvalda storstadsbor skall kunna förverkliga sina AI-genererade bilutflykter.

Hyundai lanserar nya i10 tillsammans med innovativ AI-tjänst för söndagsutflykterI samband med lanseringen har Hyundai samarbetat med tre profiler som delar med sig av sin drömsöndag i en Hyundai i10. Profilerna i fråga är DJ- och klubbprofilen Amani Smith, entreprenören Hampus Marcussen, och Youtubern William Forslund.

i10 introducerades för första gången 2019 och har inför nya generationen genomgått en omfattande uppgradering både design- och utrustningsmässigt, för att fortsätt leverera en klassledande körupplevelse. Upplev mer och generera din söndagsutflykt på hyundai-sunday.se

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>