kning av servicenivån från Redpill Linpro för återvinningsjätten Remondis med en ny integrationsplattform
Hem HÅLLBAR UTVECKLING Ökning av servicenivån från Redpill Linpro för återvinningsjätten Remondis med en ny integrationsplattform

Ökning av servicenivån från Redpill Linpro för återvinningsjätten Remondis med en ny integrationsplattform

Publicerat av: Redaktionen

Den digitala samhällsbyggaren och open source-specialisten Redpill Linpro hjälper återvinningsaktören Remondis att skapa förutsättning för branschens bästa kundnöjdhet och fortsatt digitala transformation genom open source och molnbaserad integrationsplattform.

Remondis har ett uttalat mål att vara en aktiv hållbarhetspartner på den svenska marknaden där hög kundservice är centralt.

Bland företagets kunder finns stora fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, byggindustrin och kommuner och andra offentliga aktörer.

Redpill Linpro har i nära samarbete med teamet på Remondis designat, utvecklat och driftsatt en ny molnbaserad integrationsplattform som är grunden för att skapa ett modernt och effektivt kundbemötande. Plattformen är både skalbar då den är driftad i molnet och enkel att anpassa för framtida behov genom att den är byggd på open source.

”För att göra det enkelt för de många olika kunderna att hantera sina tjänster hade vi behov av att integrera både verksamhetssystem och kundvårdsystem i en portal tillsammans ett identity managementsystem för ökad säkerhet”, säger Anders Ljungh, IT-arkitekt på Remondis.

Han fortsätter: ” Samtidigt behövde vi bygga en integrationsplattform som motsvarade våra behov och som möjliggjorde för oss som bolag att arbeta på ett modernt sätt med digitaliseringen. Mot bakgrund av mycket goda tidigare erfarenheter valde vi Redpill Linpro som partner i detta projekt”.

Genom en tydlig behovsanalys och utifrån de specifika krav Remondis hade avseende skalbarhet, flexibiliteten och öppenhet har Redpill Linpro utvecklat en integrationsplattform byggd på olika molnbaserade tjänster i AWS och med den open source baserade motorn för API och integration Apache Camel. Plattformen är nyligen driftsatt och bolaget kan se effekter både gällande förenklad administration för kunderna samt att de interna processerna har effektiviserat.

”Redpill Linpro kompetenta medarbetare har inte bara hjälpt oss med integrationsplattformen, de har även hjälpt oss att bygga ett modernt arbetssätt där vi genom continous integration enkelt och snabbt kan driftsätta nya funktioner som förbättrar för våra kunder”, kommenterar Anders Ljungh.

kning av servicenivån från Redpill Linpro för återvinningsjätten Remondis med en ny integrationsplattformHenrik Gavelli, vd och koncernchef för Redpill Linpro är glad över resultatet

”Vår målsättning är att bygga det digitala samhället och samarbetet med hållbarhetsaktören Remondis är ett mycket bra exempel på det. Genom att tänka kreativt och använda all den inbyggda utveckling som finns i open source programvara kan många kunder dra maximal nytta av digitaliseringens möjligheter på ett kostnadseffektivt sätt”.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>