Schneider Electric lanserar TransferPacT ATSE för ökad prestanda och hållbarhet
Hem SCHNEIDER ELECTRIC Schneider Electric lansering av TransferPacT ATSE för ökad robust prestanda och hållbarhet

Schneider Electric lansering av TransferPacT ATSE för ökad robust prestanda och hållbarhet

Publicerat av: Redaktionen

Schneider Electric lanserar produktfamiljen TransferPacT ATSE som säkerställer driftkontinuitet och tillförlitlighet samt maximerar drifttiden.

Med en robust och kompakt konstruktion minskar TransferPacT ATSE utrymmesbehovet och säkerställer ökad prestanda även under extrema förhållanden.

Samtidigt är den enkel att installera och driftsätta.

TransferPacT Automatic Transfer Switching Equipment (ATSE) är en serie snabba, kompakta, modulära, intelligenta och automatiska matningsomkopplare. De erbjuder ökad skalbarhet och robust prestanda.

Produktfamiljen TransferPacT finns i två olika varianter: Automatic och Active Automatic. Automatic går snabbt att ställa in och har ett lättöverskådligt gränssnitt. Active Automatic erbjuder fler funktioner, med en inbyggd styrenhet och display samt med möjlighet att utöka till en extern HMI. Skalbarheten ger användarna möjlighet att genom funktionsmoduler lägga till ytterligare funktionalitet i takt med att behoven ökar. Vidare kan uppgraderingar genomföras utan något strömavbrott.

Nya funktioner i TransferPacT ATSE skapar ökad tillgänglighet och effektivitet i kraftförsörjningen med nya anslutningsmöjligheter och ökad cybersäkerhet. Drifttiden maximeras med innovativ teknik som säkerställer omkopplingstider snabbare än 500 ms. Med en kompakt och robust konstruktion fungerar TransferPacT i de mest krävande miljöerna som i omgivningstemperaturer från -25°C till 70°C. Installation och driftsättning går 30 procent snabbare än tidigare tack vare dess allt-i-ett konstruktion.

EcoStruxure-plattformen samlar in och analyserar ATSE-data i realtid via kommunikation och ger operatörer proaktiv underhållsanalys, snarare än att verka reaktivt. Med sin robusta och tillförlitliga prestanda som ger hög driftkontinuitet och hållbarhet har TransferPacT ATSE utformats särskilt för byggnadssektorn, sjukvårdsanläggningar, datacenter och transporter.

Schneider Electric lanserar TransferPacT ATSE för ökad prestanda och hållbarhet

Med den nya generationen TransferPacT ATSE tar Schneider Electric ytterligare ett steg mot att maximera drifttiden och förbättra säkerheten, tillförlitligheten och hållbarheten.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>