Rejlers förnyar ramavtal med Agder Energi i Norge
Hem ENERGI Rejlers förnyar ramavtal med Agder Energi i Norge

Rejlers förnyar ramavtal med Agder Energi i Norge

Publicerat av: Redaktionen

Agder Energi i Norge har tecknat ett nytt tvåårigt ramavtal med Rejlers gällande teknisk rådgivning.

Rejlers förnyar ramavtal med Agder Energi i Norge

Tone Søfting Head of Division Energy Rejlers Norway

De två företagen har haft ett nära samarbete i många år och Rejlers kommer att bidra med projektering och rådgivning inom elkraft, el, besiktning och miljö, med Agder Energi Nett som den viktigaste kunden.

– Det betyder mycket för oss med förnyat förtroende från Agder Energi. De är en viktig aktör vad gäller elektrifieringen av Norge och kommer att påbörja stora underhålls- och utvecklingsprojekt framåt, där vi ser fram emot att kunna bidra med vår kunskap, säger Tone Søfting, divisionschef för Energy i Rejlers Norge.

Rejlers är en viktig leverantör för oss, både inom projektering av distributionsnät och annan rådgivning. Vi har en stor portfölj av projekt under kommande år relaterade till anslutningen av nya kunder samt ombyggnation och förstärkning av det befintliga nätet. Vi har samarbetat bra i många år och ser fram emot fortsättningen, säger Jan Erik Eldor, koncernchef för Agder Energi i Norge.

Ramavtalet löper på två år med möjlighet till förlängning i fyra år.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>