SamCert AB letar efter erfarna ISO-konsulter för att stärka sitt expertteam
Hem MILJÖ SamCert AB stärker sitt expertteam med att leta efter erfarna ISO-konsulter

SamCert AB stärker sitt expertteam med att leta efter erfarna ISO-konsulter

Publicerat av: Redaktionen

SamCert AB, en ledande leverantör av konsulttjänster inom ISO-certifieringar, är glada att tillkännage att de för närvarande söker erfarna ISO-konsulter för att förstärka sitt team.

SamCert AB har en stark position på marknaden och erbjuder omfattande tjänster inom ledningssystem och affärsförbättring.

De arbetar med företag i olika branscher och hjälper dem att uppnå och bibehålla ISO-certifieringar genom att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar varje organisations unika behov.

Som ISO-konsult hos SamCert AB kommer du att spela en central roll i att stödja företag och organisationer genom hela processen med att implementera och förbättra deras kvalitetsledningssystem. Du kommer att arbeta nära kunderna och använda din expertis inom ISO-standarder för att identifiera områden för förbättring, genomföra interna revisioner och erbjuda rådgivning för att säkerställa att organisationerna uppfyller och överträffar de högsta kvalitetsstandarderna.

För att vara framgångsrik i rollen som ISO-konsult hos SamCert AB bör du ha:

SamCert AB letar efter erfarna ISO-konsulter för att stärka sitt expertteam

Djupgående kunskap om ISO-standarder, särskilt ISO 9001 och ISO 14001

Erfarenhet av att leda och genomföra interna och externa revisioner för att säkerställa överensstämmelse och kontinuerlig förbättring.

Starka analytiska och problemlösningsförmågor för att identifiera möjligheter till effektivisering och förbättring inom organisationer.

Förmågan att kommunicera och samarbeta effektivt med kunder på alla nivåer inom organisationen.

”Vi är glada över att utöka vårt team med erfarna ISO-konsulter”, säger Ann-Sofie Gustafsson, VD på SamCert AB. ”Vårt mål är att erbjuda våra kunder de bästa certifieringstjänsterna och hjälpa dem att uppnå deras affärsmål. Vi ser fram emot att välkomna talangfulla och engagerade personer till vårt team som delar vår passion för ISO-certifieringar och affärsförbättring.”

SamCert AB välkomnar både heltids- och deltidsanställningar och erbjuder konkurrenskraftiga förmåner och möjligheter till personlig och professionell utveckling. Det går även att vara frilansande konsult.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>