Wallbox utsedd till Stockholm Opens officiella laddningspartner
Hem ENERGI Wallbox utsedd nu till Stockholm Opens officiella laddningspartner

Wallbox utsedd nu till Stockholm Opens officiella laddningspartner

Publicerat av: Redaktionen

Wallbox N.V. (NYSE: WBX), en globalt ledande leverantör av laddnings- och energihanteringslösningar för elfordon ska samarbeta med tennisturneringen Stockholm Open för att hjälpa till att ladda evenemangets officiella fordon – Audi Q4 e-tron.

Som exklusiv laddningspartner till tennisturneringens officiella bilar kommer Wallbox även att tala på “Game Changer Talks” – ett event i anknytning till Stockholm Open som syftar till att inspirera och sporra till förändring.

ATP-tourens äldsta tennisturnering, Stockholm Open, äger rum 15-23 oktober i Kungl, Tennishallen i Stockholm. Som officiell laddningspartner kommer Wallbox att tillhandahålla åtta av deras globalt bästsäljande elbilsladdare, Pulsar Plus, ett kompakt och smart laddningssystem för elfordon och plug-in hybrider.

Under tennisturneringen kommer Stockholm Open att stå värd för ett sidoevenemang, ’Game Changer Talks’, som för samman branschledare för att diskutera ämnen som driver förändring och en mer hållbar framtid. Konceptet samlar branschledare som driver utvecklingen av hållbar teknik, fintech och andra innovationer som driver betydande och varaktiga förändringar. Evenemanget är utformat för att inte bara lyfta fram det betydande arbete som görs utan även erbjuda en grogrund för nya idéer som har potential att leda till betydelsefulla och bestående förändringar i verksamheter och i samhället i stort.

“Elektrifieringen är en nyckelfaktor för att påskynda införandet av fossilfri mobilitet. Vi på Wallbox vill göra det enkelt för privatpersoner att minska sitt avtryck på klimatet och är i och med detta partnerskap del av ett initiativ som syftar sprida kunskap om hur vi kan skapa bestående klimatpositiva förändringar i samhället”, säger Daniel Utges, Head of Product – Energy på Wallbox.

Wallbox utsedd till Stockholm Opens officiella laddningspartner “Tack vare samarbetet med Wallbox kan vi på ett snabbt, effektivt och miljömässigt sätt säkerställa att alla våra spelartransporter är helt fossilfria. Det här är ett otroligt viktigt steg i vårt hållbarhetsarbete, som en del av Sports for Climate Action, med målet att halvera alla våra utsläpp till 2030,” säger Jamie Perry, VD för Stockholm Open.

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>