Nu Kiwa lanserar miljöutbildningar
Hem HÅLLBAR UTVECKLING Nu Kiwa lanserar miljöutbildningar

Nu Kiwa lanserar miljöutbildningar

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanserar Kiwa två distansutbildningar tillsammans med Renova.

Dels en grundläggande miljöutbildning där kursdeltagarna får kunskap om de viktigaste miljöfrågorna samt en kurs i farligt avfall.

– Renova och Kiwa har ett långvarigt samarbete och det är så kul att vi nu kan erbjuda dessa utbildningar till våra kunder, säger Irene Nettéus som är affärsutvecklare inom Kiwas utbildningsenhet.

Kiwa kan redan erbjuda en rad certifieringar och tjänster som etablerar och förbättrar företags hållbarhetsarbete, nu tar vi ett steg ytterligare och erbjuder miljöutbildning för företag.

Nu Kiwa lanserar miljöutbildningar-De två nya kurserna är ett komplement till vårt redan breda utbud av tjänster inom hållbarhet och miljöarbete, säger Irene.

Utbildningarna går att anpassa efter företagets behov och erbjuds på distans.

Renova är ett miljöföretag som arbetar med avfallshantering och återvinning.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>