Personio Foundation lanserar sin första globala utlysning
Hem CIRKULÄR EKONOMI Personio Foundation Impact Portfolio lanserar nu sin första globala utlysning

Personio Foundation Impact Portfolio lanserar nu sin första globala utlysning

Publicerat av: Redaktionen

Idag startar en utlysning för ideella organisationer som arbetar för att minska klimatförändringarna och utbildning.

Svenska ideella organisationer med koppling till klimat och hållbarhet är välkomna att söka medel.

Genom stiftelsen Personio Foundation Impact Portfolio ges möjlighet till fleråriga bidrag, strategiskt stöd och gratis HR-mjukvara. De som beviljas medel får även delta i uppbyggnaden av Personios HR-accelerator och den community som skapas runt Impact Portfolio.

Personio Foundations uppdrag är att stödja organisationer som arbetar med klimatåtgärder och utbildning genom sin Impact Portfolio och HR-accelerator. Sedan starten i december stöder stiftelsen nu åtta icke-statliga organisationer genom sin Impact Portfolio, medan dess HR-accelerator har börjat utveckla lösningar för att hjälpa ideella organisationer att förbättra sin HR.

“Lanseringen av den första globala ansökningsomgången till vår Impact Portfolio är en viktig milstolpe för stiftelsen. Med redan åtta organisationer i portföljen ser vi fram emot att samarbeta med fler ideella organisationer och bidra till större nytta inom utbildning och klimatförändringar. Det har alltid varit vår ambition att koppla samman Personios framgång med dessa angelägna frågor, så att vi nu tar stiftelsen till nästa nivå är verkligen spännande”, säger Hanno Renner, medgrundare av Personio och ordförande för stiftelsen.

Martjin Lopes Cardozo, vd för Circle Economy, som arbetar med att skynda på den praktiska och skalbara implementeringen av cirkulär ekonomi och som är en av Impact Portfolios stipendiater:

”Vi är mycket tacksamma för stödet från Personio som gör det möjligt för oss att agera djärvare och snabbare när det gäller att nå våra ambitiösa mål: att fördubbla den cirkulära ekonomin under det kommande decenniet. Det är nödvändigt att vi rör oss dit för att kunna minska utsläppen av växthusgaser.”

Personio Foundation lanserar sin första globala utlysningSökande i utlysningen ska uppfylla följande kriterier:
  • Status som ideell förening krävs, organisationer i hela världen kan söka.
  • Verksamhet inom området begränsning av klimatförändringar och/eller utbildning.
  • Stiftelsen stödjer organisationer globalt.
  • Särskilt fokus ligger på organisationer med innovativa, skalbara lösningar.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>