Ferroamp medverkar på eComExpo – mässan för framtidens fossilfria nyttotrafik
Hem EVENTMÄSSA Ferroamp ska medverka på eComExpo – mässan för framtidens fossilfria nyttotrafik

Ferroamp ska medverka på eComExpo – mässan för framtidens fossilfria nyttotrafik

Publicerat av: Redaktionen

När eComExpo, mässan för framtidens fossilfria nyttotrafik, går av stapeln i Stockholm den 6-7 april är Ferroamp på plats för att visa upp sina innovativa lösningar som kombinerar och optimerar elbilsladdning och solenergi i fastigheter.

Ferroamp deltar på eComExpo, den nya mötesplatsen för elektrifieringen av transportsektorn, den 6-7 april.

I montern presenteras Ferroamps systemlösningar och vi förklarar hur vår teknik överbryggar effektbrist, löser utbyggnad av laddplatser och möjliggör för flera byggnader att dela på solel och energilager.

Ferroamp medverkar på eComExpo – mässan för framtidens fossilfria nyttotrafik

– Ferroamps marknad är bred med kunder i såväl segmentet för stora kommersiella fastigheter som i småhussegmentet. När nu allt fler kommersiella fordon elektrifieras behöver företag och fastighetsägare lösningar för laddning och det finns ett stort intresse för hur man kan kombinera laddningen med solceller och energilager. Vi ställer ut på mässan för att hjälpa fler fastighetsägare, stora som små, att få till helheten, säger Krister Werner, VD på Ferroamp.

Under eComExpo kan du även lyssna till Ferroamps grundare och CTO, Björn Jernström, som deltar i PowerCircles panelsamtal tillsammans med Ulrika Morild från Vattenfall och Maha Bouzeid från Polarium. De kommer tillsammans att diskutera energilager, som är en viktig del i debatten om elektrifiering. Paneldeltagarna kommer dessutom att beröra frågor som vilka möjligheter, hinder och drivkrafter som finns, ägande samt ekonomisk lönsamhet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>