Rexel laddar JM fastigheter
Hem HÅLLBAR BYGGBRANSCH Rexel Sverige laddar JM fastigheter

Rexel Sverige laddar JM fastigheter

Publicerat av: Redaktionen

Rexel ingår ramavtal med det börsnoterade byggbolaget JM om leveranser av laddstationer.

– Affären ger Rexel nya ingångar i branscher och gör att vi kan vara med tidigt i processen för att säkra en bra lösning för slutkunden, säger Hans Täckenström, kommunikationsdirektör Rexel Sverige.

Tillsammans med JM och deras upphandlade installationsbolag skall vi säkerställa en trygg och säker distribution och bidra med vår gemensamma tekniska kompetens för bästa utfall.

Rexel laddar JM fastigheter

Redan år 2030 kommer det enligt nya beräkningar att finnas drygt 2,5 miljoner el- och laddhybrider i Sverige. Behovet av laddning kommer därför att öka. Markant. Och elbilsladdare behövs både hemma, på jobbet, och på mer allmänna platser.

Rexel hjälper fastighetsägare och bostadsbyggare att komma i gång med elbilsladdning för både permanenta hyresgäster och tillfälliga besökare. Rexel har också en abonnemangs-lösning, Rexolution, som kan ta hand om allt från installation av laddstolpar och laddboxar till service, support, fakturering och underhåll.

Rexels digitala verktyg kan också göra så att fastighetsägaren kan få ett mycket bättre underlag till sitt investeringsbeslut, och klart se vilket system som är bäst för en specifik fastighet. Och hur stort, eller litet, det behöver vara, och på så sätt hitta den absolut energieffektivaste lösningen.

– Vi vill hjälpa alla våra kunder att bygga optimala laddsystem på ett enkelt sätt. Det är inte alltid den bästa lösningen att stoppa in så många laddstationer som möjligt. Det är bättre att utgå från att man har en skalenlig anläggning som man kan växa i över tid, säger Christoffer Pontusson, Rexel Privat sektor Fastighet.

JM:s verksamhet är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. JM arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt hållbarhetsarbete.

– Med det här avtalet i hamn kan vi nu hjälpas åt att göra Sverige ännu lite mer energismart, säger Hans Täckenström.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>