Ökat intresse för digitala krishanteringssystem
Hem HÅLLBAR DIGITALISERING Ökat intresse för digitala incident- och krishanteringssystem

Ökat intresse för digitala incident- och krishanteringssystem

Publicerat av: Redaktionen

De senaste årens kriser har medfört en annan medvetenhet kring incident- och krishantering, vilket har lett till att verksamheter ser över sina rutiner.

Digitalisera krisplanen

EcoOnline har en stor erfarenhet av att stödja företagens kemikaliehantering och förbättra medvetenheten för att nå en bättre kemikaliesäkerhet.

Då var steget inte långt att även inkludera andra digitala system såsom incident- och krishantering i vår produktportfölj. Det vi ser nu är ett ökat intresse av att digitalisera sin krisplan, säger Sandra Sköld, marknadschef på EcoOnline.

Ökat intresse för digitala krishanteringssystemGenom ett systemstöd kan man lättare hantera kritiska situationer med fördefinierade scenarier. Man kan exempelvis få en översikt vilka som ska informeras när och vad som behöver göras i en viss situation. Det kan beröra alltifrån alarmering, statusmöten till hantering av anhöriga. Systemet gör att man omedelbart kan mobilisera och hålla ledningen informerad för att rädda liv och säkra värden.

EcoOnlines Crisis Management system innefattar:

  • Alarmering
  • Krishantering
  • Statusmöten
  • Hantering av anhöriga
  • Krisplan
  • Utvärdering

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>