Goodyears DriverHub-applikation ger bättre effektivitet, konkurrenskraft och hållbarhet för Mercedes-Benz-lastbilsförare och åkerier
Hem TRANSPORT Goodyears DriverHub-applikation ger bättre effektivitet, konkurrenskraft och hållbarhet för Mercedes-Benz-lastbilsförare och åkerier

Goodyears DriverHub-applikation ger bättre effektivitet, konkurrenskraft och hållbarhet för Mercedes-Benz-lastbilsförare och åkerier

Publicerat av: Redaktionen

Goodyear presenterar den sömlösa integrationen av mobilappen Goodyear DriverHub med Mercedes-Benz Truck App Portal.

Avtalet om att bli en partnerapp stöttar kommersiell lastbilskörning genom att ge förare och åkerier som använder Mercedes-Benz-lastbilar tillgång till ytterligare fordonsdata i realtid.

Detta leder i sin tur till högre förareffektivitet, konkurrenskraft och hållbarhet då de får omedelbar åtkomst till information om däckskicket.
Goodyears DriverHub-applikation ger bättre effektivitet, konkurrenskraft och hållbarhet för Mercedes-Benz-lastbilsförare och åkerier

Goodyears samarbete med Mercedes-Benz Truck utökas till att omfatta telematiktjänster. Mercedes-Benz Truck App Portal, som är känd för sin digitala marknadsplats där fordonen kan utrustas med skräddarsydda appar som förhöjer komfort och operativ effektivitet, välkomnar nu appen Goodyear DriverHub som officiell partnerapp.

Goodyear DriverHub har utformats för att ge förare och åkerichefer en kontinuerlig ström av detaljerade däckdata så att de kan optimera sina rutiner för däckhantering. Appen har skräddarsytts specifikt efter förarnas behov och den ger information i realtid som inhämtas från Goodyears däckhanteringslösningar som Goodyear TPMS, Goodyear CheckPoint och Goodyear DrivePoint.

Genom att gå ihop med Mercedes-Benz Truck App Portal ger Goodyear förare en bättre överblick av däckens skick. Direktmeddelanden och notiser utlöses när avvikelser från förinställda däcktryck och temperaturnivåer detekteras. När förare utrustas med noggrann information om vilket däck som påverkas och hur akut det är kan de proaktiv utföra riktade åtgärder för att reducera belastningen och risken för haveri, och därmed uppnå högre säkerhet och prestanda på vägarna.

”Goodyear är stolta över att ligga i framkanten av att utveckla lösningar för digital däckövervakning genom att integrera Goodyear DriverHub-appen i Mercedes-Benz Truck App Portal” sa Piotr Czyżyk, Managing Director Proactive Solutions and Fleets Europe på Goodyear. ”Integrationen exemplifierar vårt åtagande till körningseffektivitet, konkurrenskraft och hållbarhet inom vägtransportbranschen. Genom att sömlöst integrera våra insikter om däckdata med Mercedes-Benz Truck-appen gör vi att förare och åkerioperatörer kan fatta informerade beslut som optimerar åkeriverksamheten och bidrar till en hållbarare framtid.”

En av de framträdande funktionerna i Goodyear DriverHub är dess prediktiva teknologi som varnar förare och åkerioperatörer om tryckläckage med möjligheten att detektera och differentiera snabba eller långsamma läckage[1]. Det proaktiva meddelandesystemet gör att förare kan vidta rätt åtgärder omedelbart och kontakta huvudkontoret för att få anvisningar om vad de ska göra. Samma information kan delas i realtid med åkerioperatörer via mobilappen vilket reducerar sannolikheten för däckrelaterade tillbud och förstärker säkerheten ute på vägarna.

”Vi är glada över att presentera vårt partnerskap med Goodyear i utvecklingen av Goodyear DriverHub-appen på Mercedes-Benz Truck App Portal. Tillsammans revolutionerar vi hur lastbilsförare upplever vägen genom att kombinera ledande teknologi och innovation för att ge säkrare och effektivare resor för alla. Det visar vårt åtagande till att revolutionera lastbilsindustrin – en app i taget.” – Antonio Argentieri, Connectivity Product Manager, Mercedes-Benz Trucks UK.

Integrationen av Goodyear DriverHub-mobilappen med Mercedes-Benz Truck App Portal representerar ett transformativt steg mot att skapa smartare, mer uppkopplade åkerier. Mercedes-Benz-lastbilsförare kan nu använda realtidsinformation om däckskick för att proaktivt hantera däckhälsan, höja effektiviteten och konkurrenskraften samtidigt som de följer hållbarhetsprinciper.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>