Nordbygg 2022: NIBE presenterar hållbara energilösningar för villor och fastigheter
Hem HÅLLBAR BYGGBRANSCH Nordbygg 2022: NIBE presenterar nu hållbara energilösningar för villor och fastigheter

Nordbygg 2022: NIBE presenterar nu hållbara energilösningar för villor och fastigheter

Publicerat av: Redaktionen

Efter 4 år utan Nordbygg får vi äntligen träffas igen.

I vår fullmatade monter visar vi flera nyheter för bättre inomhuskomfort, sänkta uppvärmningskostnader, en enklare vardag och ett minskat klimatavtryck.

Dessutom seminarier om hållbara energilösningar, varje dag.

Nordbygg är Nordens största mötesplats för fastighetsutvecklare och konsumenter som ska renovera, bygga om eller bygga nytt och som besöks av runt 48 000 personer.

–I år presenterar vi bland annat ett helt sortiment av värmepumpar med klimatvänliga köldmedier i alla tre segmenten; frånluft, luft/vatten och bergvärme, säger Andreas Johnsson, marknadschef på NIBE. Här finns vår mest effektiva bergvärmepump någonsin, S1256. Du får bekanta dig med en ny generation frånluftsvärmepump S735 samt en ny kraftfull och tyst luft/vattenvärmepump S2125 – båda med det naturliga köldmediet R290 som har ett GWP på endast 3. De är alla en del av S-serien och den digitala plattformen med alla nya möjligheter till lägre energiförbrukning med bibehållen komfort. Dessutom har vi våra trådlösa tillbehör till S-serien som gör att det går att påverka inomhusklimatet och energiförbrukningen rum för rum.

Nordbygg 2022: NIBE presenterar hållbara energilösningar för villor och fastigheter

Trenden mot mer energieffektiva systemlösningar för flerfamiljshus, äldreboenden och andra kommersiella fastigheter är fortsatt stark. Här erbjuder vi på NIBE skräddarsydda smarta kombinationer där värmepumparna är hjärtat. Solel, ventilation, kyla och hög varmvattenkapacitet efterfrågas alltmer och bidrar till bättre ekonomi eller bättre komfort – eller både och. Dessutom med uppkoppling mot molntjänster för full kontroll 24/7.

–Värmepumpen är hjärtat i framtidens energilösning, avslutar Andreas Johnsson.

Nordbygg arrangeras 26-29 april på Stockholmsmässan, Älvsjö. NIBE Energy Systems finns i monter A06:40.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>