Huawei – innovation för en grönare och smartare värld
Hem HÅLLBAR UTVECKLING Huawei Global Analyst Summit – innovation för en grönare och smartare värld

Huawei Global Analyst Summit – innovation för en grönare och smartare värld

Publicerat av: Redaktionen

[Shenzen, Kina] 26-27 april pågår det årliga Huawei Global Analyst Summit, det 19:e i ordningen.

Toppmötet är ett hybridevent som samlar branschanalytiker, finansanalytiker, viktiga opinionsledare och mediarepresentanter från hela världen för att tillsammans lära sig mer om framtida industritrender och Huaweis utvecklingsstrategi.

Vid evenemanget höll Ken Hu, Huawei Rotating Chairman, ett anförande om innovation och att bygga en grönare, smartare värld.

– Vi kommer att fortsätta stärka vår innovationsförmåga, fortsätta arbetet med att digitalisera alla branscher, och bidra till att bygga en grönare, smartare värld, sa Ken Hu.

Inom innovation nämnde Hu flera av Huaweis initiativ inom connectivity, computing, cloud och devices. Med nya produkter och tjänster inom dessa områden fortsätter Huawei att driva branschen framåt. Inom digital transformation anpassar Huawei sina produktportföljer till olika branschsscenarier. Kärnan i denna verksamhet är Huawei Cloud, där Huawei strävar efter att erbjuda ”Everything as a Service”. Med detta görs infrastruktur, teknik och expertis till cloud-baserade tjänster, vilket gör migrering till molnet lättare för kunder inom flera olika branscher.

Huawei – innovation för en grönare och smartare värld

Ken Hu, Huawei Rotating Chairman, talar vid Huawei Analyst Summit 2022

Med hjälp av teknik optimerar Huawei tillgången på och konsumtionen av energi och bidrar därmed till en utveckling där kolberoendet minskar. Detta sker genom Huaweis arbete med att omdefiniera solenergibranschen med AI, cloud och andra tekniker för att öka produktionen av förnybar energi. Huawei utvecklar också systemlösningar för grön telekominfrastruktur, fokuserat på trådlösa basstationer och -datacenter.

Avslutningsvis pratade Hu om de steg Huawei tar för att säkerställa en stadig framtida utveckling för bolaget.

– Vi måste fortsätta att ha bollen i rullning genom fortsatta satsningar på innovation som skapar värde för våra kunder och för samhället. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med våra kunder och partners för att bygga en grönare, smartare värld, avslutade Hu.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>